2014. február 23., vasárnap

9. hét

Mire számíthatunk február utolsó hetén?

Azt égen levő energiák leképezése gyanánt - a végtelen szeretet, segíteni vágyás, művészetekkel való kapcsolódás, alkotás utáni igény a felszínre jöhet mindannyiunkban, bár leginkább a Halak, Nyilasok, Oroszlánok, Kosok és a Mérlegek találkozhatnak ezzel az érzéssel.

Ez az erő hozza a kapcsolódást az angyalokkal, angyalainkkal, hisz most a Kozmosszal csatornázva vagyunk. Meditációban, álmainkban üzeneteket kaphatunk, jó megérzéseinkkel bölcs döntéseket tudunk hozni, felül tudunk emelkedni nehéz gondolatainkon.

Ha ezt tudatosítjuk, akkor könnyebben hozzá tudunk férni ehhez az energiához, könnyebben a „felhők fölé” tudunk emelkedni, amire szükségünk is lehet, hisz a félelmekkel teli, önbizalomhiányra épülő hitetlenség is jelen lehet, mely, ha nem figyelünk, könnyen lefelé tud húzni.  Erre leginkább az Ikreknek, Szüzeknek, Vízöntőknek, Skorpióknak kell figyelni, hisz ezekre a jegyekre hathat most leginkább a félelem.

A Rákok filozofálhatnak, kereshetik az élet értelmét – hol valóban megvilágosodva, bölcs, szeretetteli gondolatokkal, hol akaratosan, türelmetlenül.

A Bikák hajlamosak lehetnek beleragadni az anyagba, máskor is, de most még inkább nehezen megy az elengedés, melyet még egy türelmetlenség is nehezíthet.

A Bak jeggyel szorosan kapcsolódók is meghazudtolhatják a tőlük elvárt célirányos nyugalmat, hisz a türelmetlenség, akarat, a túlzások még mindig itt lehetnek, így most akadályokba is ütközhetnek. Józan eszük, bölcs tudásuk segíthet úrrá lenni ezeken az ösztönerőkön.

A héten, szombaton, március 1.-én Újhold lesz a Halak jegyben!

Ha meg tudjuk oldani, böjtöljünk! – a test rendkívül hatékonyan szabadul meg ilyenkor a méreganyagoktól. Igyunk csalánteát!

Dobjuk sutba rossz szokásainkat, melyek leginkább épp a mostani, Halak jegyben levő Újholdkor sikerülhetnek!

Minden házimunkát könnyebb ilyenkor elvégezni, kevesebb mosószert kell használni, jobban tisztul a ruha.

Testünk az elkövetkező két hétben belélegzésre, tervezésre, védelemre, erőgyűjtésre rendezkedik be. Építőanyagok bejuttatására, főleg az uralt szervi területen.

Ismét lesz lehetőségünk összegezni céljainkat, kitűzni az újabb „zászlókat”, ahová el szeretnénk jutni a következő két hétben, mikor majd a Hold a Szűz jegyben lesz.

A Halak szeretetétől, ugyanakkor a szétfolyt energiáitól is - el kell jutnunk a Szűz összeszedettségéhez, rendszerezéséhez. Az érzelmektől a józan észig, s megtalálni a kettő között az igazságot. A szívnek és az észnek együtt kell jelen lenni mindenben, ahogy a két pólus is egyensúlyban tartja egymást, hogy harmónia lehessen.

Érdemes elgondolkodni a szeretet fogalmán – mit is jelent valójában? Mi a különbség a feltétel-nélküli szeretet és a birtokló szeretet között? Mi is az igazi segítés, amikor nem azért adunk, hogy gazdagabbnak érezzük magunkat, hanem mert valóban szüksége van a másikra rá?

Hétfő du. tól szerda du.-ig a Hold a Bak jegyben tartozódik – így a munkánkban, céljainkban könnyebben tudunk előre jutni. Nem esik nehezünkre a kitartás, a munka, a megfontoltság, egyszerűség.

Minden duplán hat, amit a csontjainkért, térdünkért, bőrünkért, fogainkért, körmeinkért teszünk. Próbáljunk meg természetes anyagokban található kalciummal támogatni ezeket a szerveinket, testrészeinket, pl. szezámmag, bit-tojáshéj. Tápláljuk bőrünket pakolással, hidegen sajtolt olajjal, pl. szőlőmag olaj. Most menjünk el manikűröshöz, nem fognak töredezni körmeink! Próbáljunk alázatosak, lenni, hogy a térdünk ne kényszerítsen a fájdalmával alázatra!

Szerda du.-tól péntek du.-ig a Vízöntő jegyben jár.

Tele lehetünk ötletekkel, meglátásokkal. Nagyobb lehet ilyenkor a szabadságvágyunk, - aminek már nincs helye az életünkben, azt meg lehet, ki is selejtezzük. Bár- óvatosan a nagy szortírozásokkal!
Ekkor a lábszárunkért, visszereinkért, szellemiségünkért tehetünk a legtöbbet: körömvirág-, vadgesztenye krémmel, citromfű teával, stb.

Péntek du.-tól vasárnap du. –ig  a Halak jegyen lesz, ahol a lábfejünk kerülhet előtérbe. 

Tornával, masszázzsal, lábfürdővel kényeztethetjük – minden duplán hat!

Nagyon szép hetet kívánok mindenkinek sok szeretettel


www.asztrocsillag.hu 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése