2014. február 2., vasárnap

6. hét

Mire számíthatunk február első hetén?


Az élet adja ismét a lehetőséget, hogy választhassunk,- s elsősorban a két szélső pólus között - mely leginkább az érzelmeinket érinthetiÉberségünkre szükség lesz, hogy ne vigyenek el az ösztönerők!
Választhatunk a legádázabb, birtokló, féltékeny, bosszúálló, hideg, rideg, türelmetlen erőktől kezdve a legszentebb, legönfeláldozóbb, legnagyobb békességet, emelő angyali együtt érző szeretetig.

Az első leginkább a Bak, Bika, Mérleg, Kos, Skorpió, Vízöntő, s némiképp a Nyilas jeggyel szorosan kapcsolódókat ragadhatja el, ha nem figyelnek.
A másodikra, a feltételnélküli szeretetre, melyet most különösen minden gyermek képviselhet – forduljunk feléjük nagy figyelemmel, megértéssel! – a Halak, Ikrek, Szűz és nem utolsó sorban a Skorpió jegyűek számíthatnak. Nekik a művészetekkel is lehet most kapcsolódásuk, ha lehet, alkossanak!

Más fajta, de hasonló, végtelen nyugalommal, bölcsességgel párosuló szeretet járja most át a Rákokat, Bakokat, Vízöntőket, mely párosulhat kitartással, végtelen egyszerűséggel is.

A Kos jegyűek még mindig, minden türelmetlen és akaratos erő ellenében igyekeznek diplomatikusan, összeütközés nélkül megoldani a problémáikat, de persze ez csak annyira sikerülhet nekik, amennyire egy Kos jegyűtől el lehet várni. J

Az Oroszlánok tele lehetnek ötlettel, lendülettel, szabadságvággyal, újra való nyitottsággal, szellemiséggel – úttörőként, nem átgázolva, hanem irányt adva mutathatják meg magukat

Figyeljünk a belső csendre, mert sok mindent felfedezhetünk, meghallhatunk a mostani időszakban. Az angyalokkal, a felsőbb világgal nyitva vannak a csatornák, súgnak, körbe ölelnek bennünket, békét, nyugalmat hoznak lelkünkben, szellemünkben. 

Olyan gondolatok születhetnek meg bennünk, melyek segíthetik fejlődésünket, emelkedésünket, általuk megértve a világban levő nehézségeket, melyek a mi életünkben levő nehézségek összesűrűsödése, láthatóvá téve azt, amit nem látunk. Ha szépen élnénk mindannyian kicsiben, a világ is széppé válna. Mindenki tehet a világbékéért, a Föld emelkedéséért, csak azzal, hogy a szűk környezetében Nappá válik, nem ítélkezik, elfogadásban, szeretetben van mind magával, mind másokkal.


A Hold

hétfő-kedd – szerda – a Kos jegyben van, mely teremtő erőnket fokozza, tettre készebbeknek érezhetjük magunkat. Bármit teszünk fejünkért, vérünk minőségéért, most duplán hat. Segíthet egy masszázs. A cékla az egyik legjobb természetes vérképzőnk, ám a fokhagymának is a vastartalma messze kimagaslik!

Csütörtök-péntek – a Bika jegynek a művészi képességei jöhetnek felszínre, a gasztronómiában levő alkotások sikerei. Az elengedést is lehet gyakorolni, hisz a Bikának az az egyik legnehezebb feladat. Torkunkra figyeljünk jobban, nem csak azzal, hogy mit mondunk ki és mit nem, de ha érzékeny, védjük sállal (ha lehet a torok csakra kék színével), Himalája sós vízzel való gargalizálással, reflexpontok masszázsával.

Szombat – vasárnap – az Ikrek jegy összekötő szerepe hathat ránk. A szellemiség, kapcsolódások, beszélgetések kiemelkedhetnek, s ha a tüdőnkért, karainkért, kezünkért teszünk bármit, azt duplán tesszük! Menjünk friss levegőre, masszírozzuk meg egymás, magunk kezét, mely minden szervünkre hatással lesz.

Nagyon szép hetet kívánok mindenkinek sok szeretettel


www.asztrocsillag.hu

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése