2014. január 26., vasárnap

5. hét

2014. január 27.- től milyen hétre számíthatunk?

Céljainkat, otthonunkkal kapcsolatos vágyainkat, váratlan, impulzív erő lendítheti előre. Merjünk álmodni, kérni, teremteni, s megkapjuk!

Az égen megszűnt a „nagykvadrát”, mely hozta mindannyiunknak a nehezítéseket. Amit általa meg kellett tanulnunk, azt megtanultuk, aki átment a ”vizsgán”, az most megpihenhet, s a megszerzett tudásával (alázat, elfogadás, türelem, stb.) bármit meg tud valósítani.

A Kosok, Oroszlánok, Rákok, Nyilasok és Vízöntők voltak leginkább szem előtt a vizsgán, bár az Oroszlán jegy kivételével, még mindegyiküknek van feladata a türelmetlenség és az akarat témakörében.  Lendületük a céljaik elérése mellett segítheti a munkájukat, a pénzügyi helyzetüket is. Tele lehetnek hittel, bizakodással, ötletekkel, szabadságvággyal.

Nagy lendületben lehetnek még az Ikrek és Szüzek, de ha nem elég éberek, nem tudatosak, akkor a félelmek és önbizalomhiány miatt teremtőerejük visszahúzódhat, elzárva magukat a világ elöl.

A héten az érzelmek fogságába ragadhatunk akaratunkkal, szenvedélyességünkkel, türelmetlenségünkkel - sok későbbi akadályt, nehézséget teremtve. ezzel.

Leginkább a Bikáknak, Mérlegeknek, Bakoknak, de a Kosoknak, Vízöntőknek, enyhébb formában a Rákoknak és Nyilasoknak lehet ezzel feladatuk. Próbálják kicsit messzebbről látni az eseményeket, s nem annyira komolyan venni az érzelmeiket, vágyaikat!

A Mérlegeket, Kosokat a lendületük, tisztánlátásuk nagyon segítheti.

A Skorpiók most szépek, kedvesek, szerelmesek, ugyanakkor türelmetlenek is lehetnek, a kíváncsiskodás és pletykálkodás energiáira figyeljenek!

A Halak meg csak szeretnek, segítenek, emelik a Föld rezgését együttérzésükkel, ölelésükkel.

Természetesen, ami fent van az égen, az általánosságban igaz mindenkire, hisz mindenkiben minden jegy energiája megvan. Hogy kiben mit erősít fel, az az egyéni horoszkóptól függ, de alapjaiban, kinek-kinek melyik jeggyel van szoros kapcsolata, úgy érezheti ezeket a hatásokat a fejlettségének megfelelő mértékben.


A héten Újhold lesz csütörtökön este a Vízöntő jegyben!

Ismét egy lehetőség valaminek a lezárására, s valami újrakezdésének!

A Vízöntő jegy a szellemiségre hívja fel figyelmünket. A már lejárt sémákat, hitrendszereket érdemes felülbírálni, elengedni, rugalmasan az újat befogadni. Elhozhatja az Újhold a nagy szellemi ugrást, az átlényegülést. Mélységében kapcsolatba kerülhetünk az eredeti élettervünk kódjaival.

Fogalmazzuk meg terveinket, mely az Oroszlán Teliholdnál csúcsosodhat 2 hét múlva, mutatva az Oroszlán erejét, vezetői képességét.

Mivel Újhold van, ezért érdemes testi szinten böjtölni, a böjt által elengedni a felhalmozódott méreganyagokat, melyek kihatnak lelkünkre, szellemünkre is, s így könnyebben tudunk minden területen tisztulni.

A hét Nyilas Holddal kezdődik, ahol a májunkért, combunkért tudunk különösen tenni.
Kedden - Szerdán a Bak jegyhez tartozó csont, fogak, bőr, térd lehet a középpontban.
Csütörtökön – pénteken a Vízöntő lábszára.
Szombat – vasárnap a Halak jegyhez tartozó lábfejünket kényeztessük fürdővel, masszázzsal, tornával.

Teremtésben és szeretetben gazdag hetet kívánok sok szeretettel:


Figyelem! Diákoknak az asztrológiai elemzés ingyenes. Bátran jelentkezzenek! J

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése