2014. január 8., szerda

Mit várhatunk január első munkahetétől?

Jöhetnek nehézségek, hisz az akarattal és türelmetlenséggel még igencsak dolgunk lehet – elsősorban az Oroszlánoknak és Kosoknak.

Ám, az égen levő „Sárkánytrigon” energiáival, minden nehéz helyzetből a bennünk levő elfogadással, bölcsességgel, higgadt nyugodt, határokat érző erőkkel ki tudunk jönni.

Ezeket a leginkább a Rákok, Halak, Bakok, Nyilasok, Skorpiók, Ikrek, Szüzek, Mérlegek, Bikák és Vízöntők tapasztalhatják - majd mindannyian!

Annak ellenére, hogy ha nem figyelünk, túlzásba is tudunk esni – legjobban a Kosok és Mérlegek – mégis, a bölcsességnek, a Rend betartásának, megbízhatóságnak, céltudatosságnak, komolyságnak a csodáit önmagunkon belül is, s kívül is megélhetjük.

Tudunk magunkon uralkodni most, ha vágyunk van rá.

El tudjuk engedni a szélsőséges akaratunkat, mely mindig akadályokat teremt életünkben – hisz „amennyire nyomjuk a falat, az annyira fog visszanyomni”!

Foglalkozhatunk a régi dolgokkal, hagyományokkal.

Az angyalok emelnek bennünket, ha kicsit könnyítünk magunkon.

Otthonunkban, pénzügyi területeinken, a szerelemben és gyerekeinkkel stabilizálódás, céljainkban előlépés várható.

Ne csodálkozzunk, ha a Mérleg jeggyel szorosan kapcsolódók még mindig harciasabbak, mint ahogy megszoktuk tőlük! Inkább biztassuk őket erre, hisz nekik épp ez az életben a legfőbb tanulnivalójuk!

A Kosoknak van a héten a legkevesebb segítségük, hogy türelmesebbek, elfogadóbbak tudjanak lenni, pedig nekik meg épp ez lenne a feladat!  Csak a példa, a szeretet segíthet!

A Hold hétfőn még a Halak jegyben van – így ha lábfejünkért bármit teszünk, azt duplán meghálálja!

Kedden – szerdán – csütörtökön a Kos jegyben jár, mely a fejünkre hívja fel a figyelmet. Ha mást nem, masszírozzuk meg, de a fejenállásért is nagyon hálás lenne! Ha még sincs időnk egyikre se, legalább ne menjünk „fejjel a falnak”!

Pénteken – szombaton a Bika jegy gyenge pontjára a torokra figyeljünk! Gyógytea, sós gargalizálás, kék sál, szómizálás, gondolataink kimondása, ill. nem kimondása stb. támogatja.

Vasárnap az Ikrek jegyben lesz, mely a karunkat, kezünket, tüdőnket teszi előtérbe. Menjünk friss levegőre, öleljük át a világot karunkkal, hisz ekkor tudjuk önmagunkat is igazából átkarolni!

Nagyon szép hetet kívánok mindenkinek sok szeretettel

Figyelem! A Teapalotában a hónap első keddjén egyelőre nem vagyok megtalálható! A Vörösoroszlán teaházban várok minden hétfőn du. 4-8 között ingyenes tanácsadásra mindenkit sok szeretettel.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése