2014. január 12., vasárnap

Milyen lehet az újév 3. hete - január 13.-tól?

Milyen lehet az újév 3. hete – január 13.-tól?

Készüljünk fel akadályokra!

A túlzások, szélsőségességek, az akarat továbbra is erősen jelen lehetnek - mind kint, mind önmagunkon belül – melyet leginkább a Kos, Mérleg és a Vízöntő jeggyel szorosan kapcsolódók érzékelhetnek. 

Nekik kell legjobban odafigyelni, hogy a közepet, az egyensúlyt meg tudják tartani.
Segítségükre az érzékenységük, a másik helyzetébe való beleélő képességük lehet, s akkor már a „nem az van, amit én akarok” dühe tompulni tud.

A Kosoknál, Rákoknál, Nyilasoknál, Skorpióknál és a Bakoknál még mindig itt lehet egy nagyfokú, kényszeres szabadságvágy, türelmetlenség, mely kiselejtezhet mindent - talán még azt is, amit később sajnálnának! Csak megfontoltan, higgadtan! Lehet, hogy elég „leporolni”, nem kell rögtön kidobni!

A Bikák és Mérlegek is lehetnek türelmetlenek, harciasak, mely még mindig meglepetést okozhat a környezetüknek. Ne fojtsák el a bennük levő feszültségeket, de ne is terheljenek vele fölöslegesen másokat! Ha van rá lehetőség, sportolják ki! Szereplésre, vezetőképességük gyakorlására számíthatnak.

A Rákok és Ikrek is a teremtés erejét érezhetik magukban, ugyanakkor együtt érzőek is.
Az Oroszlánok a hiúságukra figyeljenek, a mézes-mázas szavakat könnyebben elhihetik most!
A Szüzek kicsit egyedül lehetnek, de lehet, hogy észre sem veszik, úgy el vannak a gondolataikban, új felfedezéseikben.
A Skorpiók a türelmetlenségük ellenére jól vannak. Hitük van, lendületük, bölcsességük, higgadt, kitartó erejük is.
A Halak - mintha egyedül lennének a nagyvilágban, de békében, harmóniában önmagukkal, hozva énjük természetes létezését, mások segitését.

16.-án, csütörtökön Telihold lesz a Rák jegyben!

Érdemes kihasználni a Telihold erejét terveink megvalósításához, régóta halogatott ügyek befejezéséhez, de a gyógyuláshoz is. Fokozottabban figyeljünk gondolatainkra, szavainkra, tetteinkre, hisz hatása megduplázódik!

Maradjunk külső szemlélők, kívülről figyeljük meg magunkat és a helyzeteket, melyek nehézséget okoznak!

A gyomrunk kerülhet előtérbe! Kényeztessük erősítő gyógyteákkal (borsmenta, cickafark, körömvirág, stb.) nyers káposztalével, ha van lehetőségünk beszerezni - kecsketejjel!

Gondoljuk végig családunkkal való kapcsolatunkat, az anyaság, a feleség szerepkörét, otthonunk energiáit! Minden duplán hat ezen a napon, teremthetünk mást, ha valami nem jól működik!

Hétfő-kedden az Ikrek jegyben jár a Hold – ahol a karunk, kezünk, tüdőnk, vállaink lehetnek a főszereplők. Bodza és diólevél tea segíthet, s nagy séta a friss levegőn tüdőnknek. Kezünket tornáztassuk, masszírozzuk, hisz épp úgy összeköttetésben van minden szervünkkel, ahogy a talpunk is!

Szerda – csütörtök a Rák jegyben.

Péntek- szombat-vasárnap az Oroszlán jegyben jár. Ilyenkor érdemes fodrászhoz menni! Szívünkért, gerincünkért tenni gyógytornával, jógával, galagonyával.

Nagyon szép hetet kívánok mindenkinek sok szeretettel

www.asztrocsillag.hu

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése