2014. február 16., vasárnap

8. hét

Milyen hétre számíthatunk február 17.-től?

Valójában két út között választhatunk – elzárkózunk vagy bölcsen teremtünk.

Ha engedjük, hogy félelmeink, önbizalomhiányunk uralkodjon el rajtunk – ami elsősorban az Oroszlán, Ikrek, Szűz és a Vízöntővel erősen kapcsolódókat érintheti leginkább, akkor a bezárkózásunk, belső hidegségünk miatt kizárjuk a történéseket, a tanulási lehetőségeinket.

Minden akadály szembesít túlzásainkkal, általuk érthetjük meg a másik oldalt, meglátva magunkat benne – önmagunkat.  Fordítsuk le a tapasztalatokat, történéseket, hogy tudjunk változni, változtatni, irányt váltani! ( Ha azt látjuk, hogy senki nem figyel ránk, senki nem ért meg, kérdezzük meg magunktól, hogy „mi kire figyelünk valójában, kit értünk meg?”)

S ezzel már el is indultunk felfelé, tudatosságunk, éberségünk hozza a felelősségvállalást, bátorságunk jutalmául el tud indulni szívünkben a Fény, mely a szeretet. A nyugalom, a béke, a melegség érzése mutatja azt, hogy ki tudtunk lépni az „én”-ből, s már a „mi” az egység a fontos. J

Teremtő erőnk megsokszorozódik, mely mögött már nem az akarat, türelmetlenség van, melyet leginkább a Skorpiók, Kosok, Rákok, Nyilasok, Bakok, Bikák és Mérlegek tapasztalhatnak meg, hanem önmagunkat legyőzve, a világ, a közösség javát szolgálva teremteni, adni tudunk, hisz tele vagyunk szeretettel, energiával

Erre legjobban a Kos, Oroszlán, Ikrek, Szűz, Mérleg, Vízöntő jeggyel szorosan kapcsolódók érezhetnek rá, s egy még erősebb, mélységgel teli, gyógyító szeretet érzése a Bakoknak, Skorpióknak, Mérlegeknek, Bikáknak, Szüzeknek és a Rákoknak segíthet.

A Halak most kicsit érezhetik magukat egyedül, de elemükben vannak, nem is biztos, hogy hiányzik nekik bármi is!

Mindannyiunkra igaz lehet, hogy most sokkal inkább tudunk higgadtak, diplomatikusak, kompromisszumokra nyitottabbak, lenni, mely szintén segítségünkre lehet, s melyből példát leginkább a Kosok tudnak mutatni, akiktől ez a legkevésbé várható el.  

A Hold

Hétfőn még a Szűz jegyben jár, mely a rendrakásra, külső-belső takarításra hívja fel a figyelmet.

Kedden – szerdán a Mérleg jegyben, amikor minden kapcsolatteremtés könnyebben megy. Vesénk jelzésit fordíthatjuk, s gyógyteákkal (bodza, nyír stb.), gabonával,(pl. árpa) tehetünk is érte.

Csütörtökön – pénteken – szombat de a Skorpióban, mely mélységet hozhatja lelkünkben. Érdemes elgondolkozni a birtokló és a feltételnélküli szeretet fogalmán, az érzelmi zsaroláson, besértődésen, stb.
A vastagbélért tehetünk pl. hajdinával.

Szombat du. – vasárnap a Nyilas jegyben tartózkodik, ahol a túlzásokra figyeljünk, hisz ennek a jegynek középen lenni a legnehezebb.
A hajdina nagyon jó hatással lehet májunkra, s elgondolkozhatunk a rosszmájúság fogalmán.

Nagyon szép, fejlődéssel, teremtéssel teli hetet kívánok sok szeretettel
www.asztrocsillag.hu



Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése