2014. február 9., vasárnap

7. hét

Milyen hetünk lehet február 10.- től?

Az égen levő „nagy trigon” biztató, hisz „Ami fent, az lent!” – s ez hitről, teremtő erőről, diplomatikusságról, együtttézésről, másokra való odafigyelésről árulkodik.

Ezeket a szép energiákat leginkább a Halak, Ikrek, Szüzek, Mérlegek, Kosok, és Rákok érezhetik.       A művészetekkel való kapcsolatuk felerősödhet, főleg a szavakban, mozgásban való kifejezésük, s a bennük levő magasabb szintű rezgés hatása alkotásaikban is megmutatkozhatnak. A gyerekekhez való vonzódásuk, áradásuk is példaértékű lehet.

Ugyanilyen szeretettel teli teremtéssel találkozhatnak magukban az Oroszlánok és Vízöntők is, igaz, nekik mindezek mellett meg kell küzdeni a belülről fakadó félelmekkel, önbizalomhiánnyal, mely vastag falat húzhat, kizárva minden rosszat – de a szeretetteli teremtést is!

Ez egy próba valójában, képesek-e a Fény felé fordulni az örvényként lefelé húzó Sötétséggel szemben? Belső erejükre szükségük lesz, tudatosan csak felfelé nézni, csak a Jelen pillanatban lenni, egyik lépést tenni a másik után.

A héten a legtöbb feladat a Skorpiókra, Bakokra, Bikákra s kicsit kevésbé, de a Nyilasokra vár, akiket a türelmetlenség, az akarat, az ezt kifejező érzelmi zsarolás, féltékenységek, túlzások el tudnak vinni, mindezt még tetézve a hiúságukkal, a világnak való megfelelési kényszerükkel is.

Segítségükre a bennük levő „többi szereplő” lehet, melyekre épp úgy hat a „nagytrigon” elfogadása, végtelen szeretete, együttérzése – csak figyelniük kell, hogy ezek az érzések ne legyenek a félelmek, akarat miatt elnyomva! Ehhez már belső csendre van szükség, melyet a sport által való erők kitombolása, meditáció, a természettel való kapcsolódás, harmonikus zene, alkotás, stb. által meg tudnak teremteni.

Mi teremtjük életünket, azok következményeit!
Lássunk tisztán, vállaljunk érte felelősséget, hisz így van lehetőségünk mást teremteni. Amíg ez nem történik meg, amíg más okozza életünk nehézségeit, addig várni kell rá, hogy az a „más” változtasson. Addig kiszolgáltatva vagyunk. Ha mi teremtettük, a mi kezünkben van a megoldás, akár már ebben a pillanatban is mást teremthetünk – egy szebbet, emelkedettebbet!


Erre jó lehetőség nyílik 14.-én, pénteken, amikor 10 milliószoros nap lesz!

Figyeljünk gondolatainkra, szavainkra, tetteinkre!

Szombaton, 15.-én, szinte összefolyva a két nap - az Oroszlán Telihold ereje teremti meg a bennünk levő érzéseket, segítve tisztánlátásunkat önmagunk felé.

Az Oroszlán a vezető, az uralkodó, aki erejével, nagyobb rálátásával irányt tud mutatni, s akinek nagyon nagy szüksége van az együttérzésére a hiúságával szemben, hogy ne rombolást hagyjon maga után, hanem építést, emelkedést.

Váljunk Nappá, jó királlyá, aki mellé jó odakucorogni, aki mellett át lehet melegedni!
Lehetőségünk nyílik a következő 2 hétben az egyre fogyó Holddal "elfogyasztani" a már bennünket nem építő tulajdonságainkat, többek között az Oroszlán hiúságát.

Szenteljünk nagyobb figyelmet gerincünkre, szívünkre, gondolkodjunk el azon, hogy van-e tartásunk, túl merevek, esetleg minden előtt meghajlóak vagyunk –e? Gerincünk őszintén beszél erről, ahogy a szívünk is szeretetünkről. Merjünk magunkhoz őszinték lenni, hisz aminek még a „kezét sem fogjuk meg”, azt nem tudjuk elengedni, ott nincs lehetőség változásra!

Hétfő - kedd-szerda a Hold a Rák jegyben jár.

Otthonunk fontossága, az érzelmek, anyaság előtérbe kerülhetnek. Gyomrunk lehet ekkor beszédes, mit tudunk bevenni, mit nem, mennyire vagyunk érzékenyek, stb.?

Csütörtök – péntek – szombat reggel az Oroszlánban.

Szombat – vasárnap a Szűz jegyben. Ekkor a takarítás, rendrakás, a feldolgozás, a szolgálat mehet lendületesebben, s beleinkért tehetünk fokozottabban.

Tudatos, önmagunk, a világot emelő teremtéssel teli, szép hetet kívánok mindenkinek sok szeretettel:


www.asztrocsillag.hu

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése