2019. december 1., vasárnap

49. hét

Mire számíthatunk december első hetén?

A hangulatingadozásainkból fakadó türelmetlenségünk és kíváncsiságunk megzavarhatja a szeretettel teli, teremtő világunkat.

Leginkább a Kosokat, Rákokat, Vízöntőket, Skorpiókat, Ikreket és Szüzeket kaphatja el ez a hullám.

Az utóbbi kettőt talán csak egy pillanatra, hisz együttérzésük oly nagy, hogy már nem is tudnak semmiért haragudni, semmin sem bosszankodni.  Gyönyörűen fogalmaznak a Halakkal együtt. 

Ne csodálkozzanak, ha a körülöttük levők csüngnek szavaikon – meséljenek, beszéljenek, tudattalanul is oldják a régi sérelmeket, fájdalmakat, nem csak másokban, de magukban is!

Nagyon jó együtt lenni a Bakokkal, Skorpiókkal is, érdemes meghallgatni okos gondolataikat, gyakorlati tanácsaikat!

Zseniális meglátásaikkal, különleges ötleteikkel - melyeket a művészetekben és az ünnepi készülődésben is felhasználhatnak - a Bikák, Mérlegek, Nyilasok, Bakok és Vízöntők jeleskedhetnek. Hab a tortán az a kedves mosoly, mellyel le is veszik a világot a lábáról, ami mindenkit jókedvre, s békére derít.

Ha az Oroszlánok nem érzik magukat stabilnak, elfogja őket a bizonytalanság – ne csodálkozzanak! Ez egy hullám, mely épp most közeledik, még egy darabig hatása alatt lehetnek, melyet vagy egy jó filmmel, fürdővel, vagy ennek ellentétjével, egy alapos rendrakással, nagytakarítással tudnak kezelni.
 
Minden energia, minden ellensúlyozza egymást. 
Ha sok, áradni próbál, ha kevés, bevonzza a hiányt. 
Minél jobban eltérünk az egyensúlytól, annál nagyobb hullámokat kell megélnünk, melyeknek következményei tanítanak, terelnek a közép felé.

Ha örömünkben helyt adunk a csendes alázatnak, a megbúvó árnyoldalnak, úgy bánatunkban is megjelenik a fájdalom miatt nem látható Fény, ahogy a sötétben is mindig ott vannak a csillagok az égen.

Hétfőn a Hold a Vízöntő jegyben van.

Idegrendszerünkért és lábszárunkért tehetünk duplán. Előbbinek legjobb a citromfű-, orbáncfű-, levendula tea. Visszereinket kenjük gesztenye-, körömvirágkrémmel.

Kedden – szerdán a Halakban van.

Nyirokrendszerünk kér figyelmet. Legjobb rá a tejoltó galaj tea a mozgáson kívül. Lábfejünket tornáztassuk, kényeztessük fürdővel, masszázzsal.

Csütörtökön – pénteken a Kos jegyben van.

Vérünkért tehetünk duplán – minden piros színnel. Igyunk csalán-, szederlevél teát, melyek tele vannak vassal.

Szombaton – vasárnap a Bika jegyben van.

Torkunk kér figyelmet. Annyit beszéljünk, amennyit kell, csak felét mondjuk annak, amit gondolunk! Gargarizáljunk langyos sós vízzel!

Középpontunkban levő bölcsességgel teli, nagyon szép hetet kívánok sok szeretettel:

www.asztrocsillag.hu

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése