2019. december 15., vasárnap

51. hét

Mire számíthatunk december 16 – val kezdődő héten?

Az év egyik legszebb hete lehet a miénk, hisz ezer angyal van segítségünkre a teremtésben, hozzák vágyainkat, nyitják szívünket. Ne csodálkozzunk, ha melegséggel teli találkozások, beszélgetések részeseivé válunk!

Kivétel nélkül, minden jegy megélheti e csodát, árnyalatnyi különbségeket lehet találni közöttük.

A gondoskodással teli szeretet, mely tud hallgatni, meghallgatni az Ikreket, Szüzeket, Oroszlánokat, Nyilasokat jellemzi. Ők, akik megszervezik a találkozásokat, akár otthonukban, mely már ünnepi hangulatban van, akár egy tea vagy kávé mellett valahol a városban.

A Skorpiókat és Kosokat a karitatív szervezetekben való részvét, mások segítsége, a művészetekkel való kapcsolódás vonzhatja. Minden alkotásuk csodával lehet határos, hisz nagyon sok angyal fogja kezüket, hoz békét szívükbe.

A Bikák, Mérlegek, Vízöntők, Bakok, Skorpiók, Nyilasok gyakorlatiasságuk mellett rendkívül kreatívak, tele vannak ötletekkel, inspirálnak másokat, nyitottak minden újra. Hitük hatalmas, világokat tudnak mozgatni úgy, hogy tesznek, s nem csak mondják.

A lendület a Halakra, Rákokra és Oroszlánokra is igaz, gyorsak, temperamentumosak. Az utóbbi kettőnél ez türelmetlenségbe is átcsaphat – kár tönkre tenni vele az ünnepekre való készülődést!

Engedjük be az égen levő gyönyörű energiákat, engedjük be otthonunkba, lelkünkbe angyalainkat! Tudatosan csendesedjünk, a kevesebb néha több! 
Ne a külsőségekre tegyük a nagyobb energiát, a csendben, a figyelemben meg tud jelenni valami, a megfoghatatlan, a több, az összetartozás, a megértés, az eggyé válás másokkal, a világgal!

Vasárnap Téli napforduló!

Az év legsötétebb napján - mely egyben Advent utolsó napja is - megszületik a várt Fény, letehetjük, elhagyhatjuk, meghaladhatjuk önmagunkat, segítséget kapva a felsőbb világtól.  

Ne sajnáljuk az időt a befelé fordulásra, hisz életünk végén egyetlen kérdésre kell válaszolni, mennyire ismerjük önmagunkat, tudtuk – e a bennünk levő Fénnyel oszlatni a Sötétséget?

A Fény születése váljon ünneppé, kapcsolódjon hozzá lelkünk, bontsuk a félelemből épített falainkat!

Hétfőn a Hold az Oroszlán jegyben van.

Szívünk kér figyelmet. A szeretet mellett a galagonya segíti minden formájában. 
Gerincünkért tornával, gerincességgel tehetünk a legtöbbet.

Kedden – szerdán a Szűz jegyben van.

Vékonybelünkért, idegrendszerünkért tehetünk duplán. Előbbi hálás, ha használunk a konyhában koriandert, köményt, fahéjat, bazsalikomot, melyek az erjedést gátolják. Iktassuk be az árpát, mely szintén támogatja.
Idegrendszerünket nyugtassuk citromfű-, orbáncfű-, levendula teával! 
Hagyjunk időt a csendnek, ahol újjászületik!

Csütörtökön – pénteken – szombaton délig a Mérleg jegyben van.

Vesénk kér figyelmet. Igyunk bodza-, nyír-, zsurló-, pitypang teát, s elegendő élővizet! Használjunk petrezselymet, zellert, melyek vízhajtó hatásúak! 
A vesét melegen kell tartani – vesemelegítő a fahéj, gyömbér.

Szombaton déltől – vasárnap a Skorpió jegyben van.

Vastagbelünkért tehetünk duplán. Hajdina az egyik legjobb barátja, de a köles és árpa is segítségére van. Körömvirág tea gyulladáscsökkentő. A reggel éhgyomorra evett egész mustármag a takarítóbrigádja lehet.
Prosztatára a tökmag minden formájában, női bajokra cickafark teát, fürdőt vegyünk!

Nagyon szép, angyalokban gazdag hetet kívánok sok szeretettel:

www.asztrocsillag.hu

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése