2019. december 29., vasárnap

1. hét


Mire számíthatunk az Újévvel kezdődő héten?

Tisztánlátásunk segít mindent - melynek hatása akár egész évre kihathat - hitet és erőt adva a teremtéshez. A gyakorlatiasság és a mély érzelmek is megmutatkoznak bennük.

Ezt az energiát szinte mindenki érezheti magában, de leginkább a Bakok, Oroszlánok, Nyilasok, Ikrek, Szüzek, Vízöntők, Bikák, Skorpiók. 
Egyszerre tudnak kifelé és befelé is figyelni, a gondolatokat és érzelmeket együtt használni, ami azt jelenti, hogy két lábbal haladnak, nem billenek ki egyik irányban sem.

Igaz, a Skorpiók, Vízöntők türelme többször próbára lehet téve a Rákokkal együtt. 
Ha már képesek kívülről látni magukat, ki tudják  védeni az érzelmi hullámzásuk csapdáiba való beleesést - melyet a Kosok is észlelhetnek magukon, főleg a hét elején.

A Halak, mintha kicsit kívül állnának a világban. 
Békéjükkel és szeretetükkel most magukat töltik. Ha szükséges, intézkednek gyakorlatiasan, de ha lehet, inkább megpihennek, álomvilágukban feltöltődnek.

A Mérlegeknek is jól eshet elvonulni, bár könnyen lehet, hogy hiúsági és akarati kérdések miatt ütközniük kell önmagukkal, a világgal - még nincs itt a megbékélés ideje.

Merjünk szárnyalni, hisz érkezni fognak az ötletek, az új, a régit meghaladó meglátások! Bízzunk bölcsességünkben, mely érzi a határokat - ha valami túl sok lenne, azt elsimítja, helyére teszi, megteremtve vele az önmagunk közepével való találkozást!

Hétfőn du.- ig a Hold a Vízöntő jegyben van.

Idegrendszerünkért, lábszárunkért tehetünk duplán. Előbbi meghálálja a citromfű-, orbáncfű-, levendula teát. Utóbbi a mozgást, masszázst, a visszereink a körömvirág-, gesztenyekrémet.

Kedden – szerdán a Halak jegyben van.


Nyirokrendszerünk segítése végett igyunk tejoltó galaj teát, s mozogjunk eleget! Lábfejünket kényeztessük mozgással, fürdővel, masszázzsal!

Csütörtökön – pénteken – szombaton du. 5 – ig a Kos jegyben van.

Vérünkért tehetünk duplán sok vasat tartalmazó csalán-, szederlevél teával. 
Minden vörös színű étellel, mint pl. szeder, cékla, stb.

Vasárnap a Bika jegyben van.

Torkunk kér figyelmet. Annyit mondjunk, amennyi szükséges, se többet, se kevesebbet! Gargarizáljunk langyos sós vízzel, ha sálra van szükségünk, a kék szint tegyük előtérbe!

Nagyon szép, ötletekben és tiszta rálátásban gazdag újévet kívánok mindenkinek sok szeretettel:

www.asztrocsillag.hu

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése