2020. január 5., vasárnap

2. hét


Mire számíthatunk a Január 6 – val kezdődő héten?

Belső békénk mondatainkon keresztül is sugárzik, hacsak nem veszi át az irányítást a világnak megfelelni vágyó énünk, mely akkor is mosolyog, amikor ehhez semmi kedve.

Leplezzük le magunkat! Elveszi energiánkat, ha mást mutatunk, mint amik vagyunk, nem azt mondjuk, amit gondolunk.

Persze, ez nem jelenti azt, hogy „vizes rongyként” csapjuk rá környezetünkre bosszankodásainkat, ezt fordítva sem szeretnénk. Ám felvállalva önmagunkat a többieknek is segítséget nyújtunk az őszinteséghez, ahol két szív már tud találkozni, a megértés által gyógyulni.

Erre leginkább a Rákok és Bikák figyeljenek, de a Vízöntőknek és a Mérlegeknek is lehet vele dolguk – a Mérlegeknek akár egy életen át.

A belső harmóniát - a jobb és baloldal-, a tudatos és tudatalatti énünk egyensúlyát - a Bakok, Oroszlánok, Ikrek, Szüzek, Bikák észlelhetik a legjobban. Öröm velük együtt lenni! 
Keresik a kapcsolódásokat. Ha kell, tudnak hallgatni, figyelni, ugyanakkor megmutatni akár mélyebb lelkiségüket, teremtő erejüket is.

A Nyilasok és Bakok spirituális élmény résztvevőivé válhatnak, előző életeikből már ismert emberekkel, történésekkel találkozhatnak.

 A Skorpiók komolysága még mindig kidomborodhat, ne hagyják, hogy a gyakorlatissággal teli bölcsességüket a félelem uralja!

A Halak érzelmes angyalok, akik a konyhában is meg tudják mutatni szeretettel teli gondoskodási vágyukat – jó megérkezni hozzájuk, megkóstolni finomságaikat.

Pénteken Telihold van a Rák jegyben!

Minden duplán számít – gondolataink, szavaink, tetteink – nagyon felerősödnek az energiák.
Érdemes foglalkozni a Rák jegy témakörével – család, otthon, gondoskodás, haza. 
Mit jelentenek ezek a szavak, mik a vágyaink, mit lehet tenni értük?

Hétfőn a Hold a Bika jegyben van.

Torkunk kér figyelmet. Csak felét mondjuk annak, amit gondolunk! 
Langyos, sós vízzel való gargarizálás támogatja, ahogy sálunk színe is, ha az kék.

Kedden – szerdán az Ikrek jegyben van.

Idegrendszerünk hálás a citromfű-, orbáncfű-, levendula-, menta teának. Bazsalikom a stresszt oldja, a rozmaring az emlékezetet javítja.
Tüdőnk a kakukkfű-, martilapu-, pemetefű teának.  
Kezünk a tornának, fürdőnek, masszázsnak örül.

Csütörtökön – pénteken a Rák jegyben van.

Gyomrunkért tehetünk duplán. Rágjuk meg jól az ételt! Az emésztést segíti a diólevél-, veronika teája. Lestyán-, fahéj, bazsalikom erősíti, parlagfű tea nyugtatja. Pitypang tea tisztítja, a gyömbér, édeskömény, fahéj, szegfűszeg serkenti.

Szombaton – vasárnap az Oroszlán jegyben van.

Szívünk és gerincünk kér figyelmet. Előbbinek az árpa, zab, köles ad életerőt. Alma, csipkebogyó megelőzi a betegségeket. Macska dorombolása nyugtatja, behangolja. 
Utóbbi a tornáért, masszázsért, na meg a gerincességért hálás.

Nagyon szép, belső harmóniában megélt hetet kívánok sok szeretettel:

www.asztrocsillag.hu

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése