2020. január 12., vasárnap

3. hét


Mire számíthatunk Január 13 – val kezdődő héten?

Ne lepődjünk meg, ha kisebb csoportokban találjuk magunkat – ahogy az égen is több bolygó összeverődik, mindegyik átadva a többinek a maga színességét.

Erre a csoportosulásra leginkább a Bakok, Skorpiók, Oroszlánok, Ikrek, Szüzek számíthatnak, egymást inspirálva, kiegészítve. A félszegek nyitottabbá válnak, a túl magabiztosak szerényebbekké. Megjelenik a komolyság, gyakorlatiasság, a mély érzelmek, vezetői képesség, kommunikációs tehetség, precízség, okosság.

Egymásból a jót hozzuk ki biztatásunkkal, hitünkkel! Ne felejtsük, hogy mindenki a mi belső szereplőnk, „tudattalanul” mutatjuk egymásnak a láthatatlant! 
Ezért, hogy mindannyian mást látunk ugyanabban a történetben – ki – ki a maga belső világát. 
Ha szép, örüljünk, valamit jól csinálunk, ha még hagy maga után kívánnivalót, ismerjük fel magunkban az elakadás okát, s dolgozzunk rajta!

A Vízöntők a Bikákkal és Mérlegekkel foghatnak össze, egész különleges vágyakat és érzelmeket megélve. Akár egy szerelem is a porondra léphet, persze váratlanul, csodás meglepetéseket okozva.

A Rákok és Kosok a csoportok élére szeretnének állni, vezetőképességüket megmutatni. 
Ha azonban nem tudnak másokra figyelni, úgy a kapcsolódás sem fog menni, melyet megmutat, hogy nem megy utánuk senki.

A Halak elvannak a maguk álomvilágukban. Ez akár művészi alkotásokban megmutatkozó gyógyító szeretetként is megnyilvánulhat. Jó velük, mellettük lenni.

Hétfőn a Hold a Oroszlán jegyben van.

Szívünkre vigyázzunk galagonya teával, s szeretettel! Gerincünket tornával, gerincességgel védhetjük. 

Kedden – szerdán az Szűz jegyben van.

Idegrendszerünkért, vékonybelünkért tehetünk duplán. Előbbi nagyon hálás a citromfű-, orbáncfű-, levendula teáért. Utóbbi az árpáért, mely csökkenti a bélproblémákat. Használjunk koriandert, köményt, fahéjat, melyek az erjedést gátolják!

Csütörtökön – pénteken  a Mérleg jegyben van.

Igyunk elegendő élővizet, hogy vesénk jól tudjunk működni! Serkentőleg hat a bodza-, zsurló-, nyírfalevél tea. Az árpának is igen erős vízhajtó hatása van a petrezselyem, zeller mellett - használjuk őket! 


Szombaton – vasárnapSkorpió jegyben van. 

Vastagbelünk kér figyelmet. Egyik legnagyobb támogatója a hajdina, köles, árpa - iktassuk  be étrendünkbe! Prosztatára a tökmag minden formája jó, női gondokra cickafark teát használjunk. 


Nagyon szép, csapatmunkával teli hetet kívánok sok szeretettel:

www.asztrocsillag.hu

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése