2020. január 19., vasárnap

4. hét


Mire számíthatunk január 20 – val kezdődő héten?

Türelmetlenségünk robbanthat minden pozitív kezdeményezést. Legyünk tudatosak, vegyük észre az értelmetlenül romboló hullámokat! Ösztönerőinket mi uraljuk, ne ők minket!  

Erre leginkább az Oroszlánok, Ikrek, Szüzek, Vízöntők, Kosok, Mérlegek és Bikák számíthatnak. Érzelmi hullámzásaikat muszáj szelídíteniük, ha nem szeretnék a „vihar után” szedegetni a ki tudja hova repült darabokat.

A bennük levő erőt tereljék mederbe sporttal! Tudatosan szelektálják a már elévült dolgaikat - melyek anyagi-, lelki-, szellemi síkon is megmutatják magukat! Figyeljenek, hogy nagy szabadságvágyukban ne dobjanak ki mindent ész nélkül, meglehet elég csak „leporolni”, ami által ismét régi fényük láthatóvá válik.

A Bikákat és Mérlegeket segíti a bennük levő gondoskodó szeretet. A konyhai teendők nyugtatólag hatnak, az onnét áramló finom illatok szívet melengető történéseket hozhatnak családjuk, barátaik által.

A Bakok és Skorpiók még mindig komoly csapatot alkothatnak.

Nem könnyű e két, csendességében is elsöprő erővel rendelkező személyiség részünknek - akik most bennünk összefognak - visszahúzódni, teret hagyni a többieknek. 
Próbáljunk csapatmunkára törekedni, kint is, bent is egymást kiegészítve, egymást támogatva, a félelmeket, a féktelen szenvedélyt félretéve, azokon felülemelkedni!

A Kosok, Nyilasok messze szárnyaló, filozofikus gondolataikkal tűnhetnek ki. 
Ne csodálkozzanak, ha valaki lefüleli a világnak való megfelelési vágyukat, ami azért sikerülhet, mert túlzásba eshetnek.

Ne feledjék, esélytelen, lehetetlen mindenki kedvébe járni! Az irány inkább a szeretetre való rátalálás legyen, hisz ha az vezeti őket, nem tudnak „rosszat” mondani, tenni!

A Rákok kiegyensúlyozottak, mély érzelmekkel és gyakorlatiassággal teliek - ezt a Skorpiók is érezhetik. Jó velük, mellettük lenni, nagy nyugalmat képesek árasztani.

A Halak mintha kívülről néznék a történéseket, elvannak a maguk szeretettel teli világukban. Vigyázzanak, hogy ez ne illúzió legyen!

Pénteken este Újhold van a Vízöntő jegyben!

Már maga az Újhold is hozza az újrakezdés lehetőségét, melyet csak megerősít a Vízöntő jegy hagyományokat, elavult dolgokat meghaladó szemlélete.

Engedjük be az újat, fogalmazzuk meg, miben szeretnénk változtatni, hol szeretnénk változni, a Hold árasztani fogja hozzá erejét, csak kérnünk kell!

Most érdemes böjtölnünk, hisz ilyenkor a legkönnyebb elengedni a méreganyagokat, mely ne csak fizikai, de lelki-, szellemi síkon is történjen meg!

Hétfőn – kedden a Hold a Nyilas jegyben van.

Májunkért tehetünk duplán minden sárga színnel, keserű ízzel. Használjunk kurkumát, sáfrányt! Igyunk pitypang-, parlagfű-, kis ezerjófű-, cickafark teát!

Szerdán – csütörtökön – péntek de. a Bak jegyben van.

Csontunk kér figyelmet. Nagyon sok kalcium van a szezámmagban, mákban. Csonterősítő a diólevél tea.
Térdünkért legtöbbet az alázattal tehetünk.
Bőrünket kényeztessük fürdővel, szaunával, masszázzsal!

Péntek du. – szombaton – vasárnap a Vízöntő jegyben van.

Idegrendszerünk nagyon hálás a citromfű-, orbáncfű-, levendula teának. 
Lábszárunkat kényeztessük tornával, masszázzsal, duplán hat visszereinkre a körömvirág-, a gesztenyekrém.

Nagyon szép, türelemben gazdag hetet kívánok sok szeretettel:

www.asztrocsillag.hu

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése