2019. november 24., vasárnap

48. hét


Mire számíthatunk november utolsó hetén?

Ne csodálkozzunk, ha minden úgy gurul, ahogy szeretnénk! Angyalaink az összes akadályt elveszik elölünk, hisz mi is szinte már angyalok vagyunk a bennünk levő nagy szeretettől.

Mindannyian érezhetjük ezt az elfogadó szeretetet, de leginkább a Rákok, Halak, Ikrek, Szüzek, Skorpiók, Bakok, akik tele vannak gondoskodási vággyal, mély érzelmekkel. 
Otthonukat egyre csodálatosabban mutatják meg – már az ünnepek hangulatában élnek - művészi képességeik aktivizálódnak. A karitatív szervezetek élére állhatnak, mélyről fakadóan vágynak a bajbajutottaknak segíteni.

A Bikák, Mérlegek, Nyilasok és Vízöntők tele vannak ötletekkel, mosollyal, kedvességgel. Diplomáciai érzékük kimagasló. Szinte gyógyítanak csodálatos, hittel teli varázslatukkal.

Mindezek a kissé türelmetlen Kosokat is megérinti, akikben egyébként lehet nyugtalanság, szabadságvágy is. Ez igaz a Vízöntőkre, Bikákra és Skorpiókra is.  

Az Oroszlánok mintha kívül állnának mindenen, oly annyira el vannak foglalva messze mutató terveikkel, filozofikus gondolataikkal - csak el ne essenek egy kavicsban, néha nézzenek lefelé is!

A héten mondataink tele vannak szeretettel, megértéssel.
Hívjuk angyalainkat, engedjük be őket otthonunkba, szívünkbe!  
Hangolódjunk az ünnepekre a csenddel, mely beszédesebb bárminél - halljuk meg, érezzük meg létezésüket. 

Kedden Újhold van a Nyilas jegyben!

Befelé, ne kifelé figyeljünk! 
Lehetőség a megtisztulásra – mind testileg, lelkileg, szellemileg.
Tegyük le a már idejét múlt szokásainkat, fájdalmainkat, fölösleges gondolatainkat!
Engedjük be az égi energiákat, melyek mindezeket támogatják!

Hétfőn a Hold a Skorpió jegyben van.

Vastagbelünkért tehetünk duplán. Engedjük el fájdalmainkat, melyeket épp itt tárolunk!  
Helyezzük előtérbe a hajdinát, kölest, árpát, melyek segítségére vannak! Prosztatát a tökmag minden formájával támogathatjuk, a női problémákat a cickafark teával szüntethetjük meg.

Kedden – szerdán – csütörtökön de. a Nyilas jegyben van.

Májunk kér figyelmet. Minden sárga színnel, keserű ízzel őt támogatjuk. Igyunk pitypang-, parlagfű-, cickafark-, kis ezerjófű teát, használjunk kurkumát, sáfrányt! 
Béküljünk meg magunkkal, a világgal, fogadjuk el a Fény mellett az Árnyékot is, mely gyógyító!

Csütörtökön du. – pénteken – szombaton a Bak jegyben van.

Csontunkért tehetünk duplán a szezámmag minden formájával, mákkal, diólevél teával, aszalt szilvával. Térdünket tehermentesíthetjük, ha megtaláljuk magunkban az alázatot, mely persze, hogy nem egyenlő a megalázkodással. Bőrünket kényeztessük szaunával, fürdővel, masszázzsal, simogatással!

Vasárnap a Vízöntő jegyben van.

Lábszárunkért és idegrendszerünkért tehetünk duplán. Előbbiért mozgással, visszérproblémáknál körömvirág-, gesztenye krémmel. Utóbbi nagyon hálás a citromfű-, levendula teájáért, s a csendben levő nyugalomért.

Nagyon szép, angyalokkal és megbékéléssel teli hetet kívánok sok szeretettel:

www.asztrocsillag.hu

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése