2019. november 10., vasárnap

46. hét


Mire számíthatunk november 11 – vel kezdődő héten?

Ne hagyjuk, hogy kicsússzon a kezünkből az a sok jó ötlet, másokat támogató, segítő szeretet, csak azért, mert nem minden úgy történik azonnal, ahogyan mi elképzeltük!

Az ötletekben, rendkívüli látásmódban leginkább a Rákok, Bikák, Nyilasok és Vízöntők jeleskednek, akik ezt egy gondoskodással-, nagy filozofálgatásokkal teli szeretetben mutatják meg, akár a konyhában is különleges csodákat készítve.

A Kosok is találkozhatnak ezzel az érzéssel, de meglehet, hogy őket és a Mérlegeket hamarabb viszi el az a szenvedélyes hév, mely ragaszkodik egy elképzeléshez, nehezen enged, rugalmatlanságával akadályokat teremt.

Ez az akarat a Bakokra és Skorpiókra is jellemző lehet, melyet még egy nagyfokú türelmetlenség is terhelhet – amennyiben nem tudatosak, nem látják magukat kívülről. 
Tiszta józan eszük, vezetőképességük, együttérzésük mindezen sokat javíthat, akár Nappá is válhatnak, csak meg kell fogalmazniuk ez irányú vágyukat, ami a teremtés kezdete. 

Mindenki segítői az Oroszlánok, Ikrek, Szüzek, Halak és Skorpiók, akik együttérzésükkel, csendességükkel, megértésükkel oldják a fájdalmakat, sérüléseket. Művészi érzékük is megmutatkozhat bármely területen, s azon se csodálkozzanak, ha már nagyon készülnek az ünnepekre, az angyalok beköltöznek otthonukba!

Mindannyiunkban minden szereplő ott van, egymással párbeszédet folytatnak. Nehéz a csendes, akár áldozatot hozni tudónak megmutatni magát, ha a többiek elsöprik, keresztülgázolnak rajta.

Színdarabunk szereplőit Tudatosságunknak, a Rendezőnek kell kézben tartani, aki mindenkit enged szóhoz jutni, s közben a túlzásokat  - melyek teremtik a nagy hullámokat - csicsítani tudja.

Kedden Telihold van a Bika jegyben!

Gondolataink, szavaink, tetteink duplán hatnak – tartsuk őket kézben!

E jegy élvezi talán a legjobban az élet örömeit, tanítja is környezetének. Ám, ne ragadjunk bele az anyagba, próbáljunk mindent mértékkel tenni, enni!
Kigondolhatjuk az ünnepi menüt, kihasználhatjuk a Bika szépérzékét, tervezve az ünnepi asztalt, otthonunk díszítését.

Hétfőn – kedden a Hold a Bika jegyben van.

Torkunkért tehetünk duplán, leginkább azzal, hogy annyit beszélünk, amennyit kell. A kék sálat is kedveli, mely torok csakra színe, s a langyos sós vízzel való gargarizálást, a nyelvtornát is.

Szerdán – csütörtökön –pénteken az Ikrek jegyben van.

Idegrendszerünk hálás a citromfű-, levendula-, orbáncfű teájának, mely nyugtatja. 
Kezeink meg a kényeztetésért, ami lehet fürdő, torna, masszázs.

Szombaton – vasárnap a Rák jegyben van.

Gyomrunk kér figyelmet. Válogassuk meg a fizikai táplálék mellett a szellemieket, mely hat rá, s tartsuk be mindkét esetben a mértéket! Használjunk fahéjat, köményt, melyek az erjedést gátolják, rágjuk meg jól az ételt! A parlagfű teája kifejezetten nyugtatja, diólevél -, veronika teája is segíti az emésztést. A lestyán, bazsalikom erősíti.

Nagyon szép, ötletekben igen, akaratban kevésbé gazdag hetet kívánok sok szeretettel:

www.asztrocsillag.hu

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése