2016. május 29., vasárnap

22. hét

Mire számíthatunk május 30.-án kezdődő héten?

Az égen egyszerre van fent az „ördög” és az „angyal”, ami a mi életünkben is megjelenhet. Hogy melyiket válasszuk – mi döntjük el!

Az „ördög” – félelmek, túlzások, önsajnálat, menekülés, hiúság formájában érkezhet, s legjobban a Nyilas, Halak, Szűz, Rák, Bak, Ikrek, Oroszlán, Bika, Mérleg jegyűeket akarja megkísérteni.

Ha felismerjük, ha meg tudjuk fogalmazni az érzést, már nyert ügyünk van! Ha jó vele lenni, valamiért jól esik sírdogálni, nagyképűnek lenni, stb. - akkor éljük meg!

De ha már vágyunk van kilépni a „fogságából”, akkor induljunk!

Először is fogadjuk el, hogy bennünk van.
Értsük meg miért jött, milyen tanítást akar hozni, s gondoljunk bele, hogy másoknak mennyi nehézséget okozunk azzal, ha engedjük, hogy ő uralkodjon rajtunk! Ekkor már meg tudjuk ölelni, mint egy kisgyereket, így meg tud nyugodni, el tud csendesedni.

Erőből csak rövidtávon tudjuk kizárni, de így, „felnőttként” viselkedve, felelősséget vállalva, megoldásban gondolkozva valóban tudunk emelkedni.

Az angyali szeretet csodáját, melegségét, hitét, a tisztánlátást, tettrekészséget, teremtés iránti vágyat, erőt a Bakok, Nyilasok, Bikák, Szüzek, Skorpiók, Ikrek, Halak, Rákok tapasztalhatják meg.

Ők a segítők, akik az „ördögöt” akár magukban, akár másokban angyallá tudják szeretni.

A Kosok és Vízöntők kicsit az egészen kívül állnak, egyedül érezhetik magukat. Gyorsak, lendületesek, nem bántanak senkit, de mélyen érhetik a világot, hisz keresik, kutatják a miérteket – jól vannak.

Minden szereplő bennünk van! Akiket nem ismerünk fel, azokat a külvilág, környezetünk megmutatja. Hogy angyalok vagy ördögök vagyunk-e, azon kívül, amit gondolunk magunkról - úgy láthatjuk meg, hogy körbenézünk. Mindig mindent megmutatnak nekünk – azt, hogy épp hol tartunk, kik vagyunk.
Ha már látjuk, akkor tudunk magunkon dolgozni. Aminek nem fogjuk meg a kezét, azt nem tudjuk elengedni!
Magunkon dolgozzunk, ne másokon! - de hát mikor másoknak tanácsot adunk, azért tesszük, mert közben magunkat tanítjuk. Pont arra, amit tanácsolunk!


Vasárnap Újhold van az Ikrek jegyben, s addig is a héten még csökken a Hold!

A nedvek lefelé szállnak. A föld sokkal több vizet, tápanyagot képes befogadni – most táp-oldatozzunk, s gyomlálni, metszeni is most érdemes! Arcpakolások is mélyebben felszívódnak, a szőrtelenítésnek ilyenkor kedvezünk. Fogyókúrázni is könnyebben tudunk.

Méregtelenítsünk, főleg vasárnap, hisz a test rendkívül hatékonyan szabadul meg most a méreganyagtól!

Rossz szokásainktól is most próbáljunk meg szabadulni, könnyebben fog menni! Minden házimunkát könnyebb elvégezni, kevesebb mosóport kell használni.


Hétfőn a Hold a Halak jegyben van.

Lábfejünket kényeztessük fürdővel, masszázzsal! Nyirokrendszerünkért tehetünk duplán mozgással, sporttal, tejoltó galaj-, macskakarom-, parlagfű teával.

Kedden – szerdán a Kos jegyben van.

Vérképzésünk kér figyelmet. A mozgás, a sport segít! A diólevél-, cickafark, pitypang-, parlagfű tea nagyszerű vértisztító, a csalán, szederlevél tele van vassal, nagyon jó vérképzők! Most lehet még szedni pásztortáskát, mely a vérkeringésünket segíti.

Csütörtökön – pénteken a Bika jegyben van.

Torkunkért tehetünk duplán diófalevél-, apróbojtorján-, parlagfű teával.

Szombaton – vasárnap az Ikrek jegyben van.

Tüdőnkre vigyázzunk a most épp szedhető kakukkfűvel, martilapu-, útifű-, pemetefű-, ezerjófű teával. Idegrendszerünknek nagyon jót tesz a citromfű-, menta tea. Orbáncfű is, de akkor a napra nem érdemes menni, mert könnyen foltosak lehetünk!

Nagyon szép, egyensúlyban, megértésben levő hetet kívánok sok szeretettel:

www.asztrocsillag.hu




Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése