2016. május 1., vasárnap

18. hét

Mire számíthatunk május első hetén?

Merjünk hinni az igazban, a „Rendben”, s ne féljünk a feladatoktól!  Így egy csodálatos hetet tudunk teremteni.

Ezt a nagy hitet legkönnyebben a Nyilasok, Szüzek, Bikák, Oroszlánok, Bakok és Skorpiók tudják elérni, melytől védelmet is kapnak minden nehézség ellen.

Ez persze nem jelenti azt, hogy nem jönnek a nehézségek, hanem azt jelzi, hogy nagy hitükkel át tudják ugrani az akadályokat.

Ilyen lehet pl. a Bakoknak, Nyilasoknak, Szüzeknek és Halaknak a félelemből, az önbizalomhiányból, az illúziókból fakadó akadályok. Ezek fagyos, hideg érzetet hoznak, de ha megkeresik s megtalálják hitüket, akkor annak fénye át tudja melegíteni szívüket.

A gyakorlatban hogy is lehet ezt a hitet megtalálni?  - hisz nagyon erősen tudnak hatni a félelemből fakadó érzések. 
A hála nagyon sokat segít! Lássuk meg azt az értéket, amink van! Az egészséget, gazdagságot, a békét, s még sorolhatnánk….Az ima szinténs minden mozgás, legyen az fizikai vagy szellemi - életet hoz, melegít….

A Halakat és Rákokat a türelmetlenségük is akadályozhatja, a Kosokat, Vízöntőket a nagyon erős, szenvedélyes akaratuk, túlzott szabadságvágyuk, szabadosságuk.

A köd, az önsajnálat a Kosokra, Bakokra, Nyilasokra és Halakra ereszkedhet le, ahol szintén a „nap sugara” - vagyis hitünk, szeretetünk – tudja azt eloszlatni, ha nem akarunk benne maradni. Ami persze nem biztos, hisz mindennek megvan a maga jó része – sírni, sajnálni magunkat sem olyan rossz, a felelősséget így biztosan át tudjuk hárítani másra!

Persze, minden jegy a maga temperamentumával teszi ezeket. Pl. a Kos jegy gyorsabban mer szembenézni saját teremtéseivel, mint egy Halak vagy a Rák jegy, de most ők is belecsúszhatnak ennek a csapdájába.

A Mérlegek és Bikák nagyon jól vannak! Gyakorlatiasak, élvezik az életet – lehet tanulni tőlük!
Az Ikrek meg lehet, kicsit egyedül érzik magukat, de mégis meg tudják találni az élet örömeit.


Pénteken este Újhold van a Bika jegyben!

Ismét lehetőséget kapunk az újrakezdésre.
Tegyünk rendet - elsősorban a Bikákra jellemző földies dolgokban – az élet örömeinek túlzásaiban, a gyűjtögetéseinkben, ragaszkodásunkban!
Két hét múlva, mikor Nyilas Telihold lesz, akkora már meg „kell” haladnunk az anyagot, a földhözragadtságunkból ki kell tudnunk lépni, szellemünkben, hitünkben megtalálva a melegséget, a szépséget.

Minden Újhold lehetőséget ad a rendrakásra, takarításra, méregtelenítésre – mind testünkben, otthonunkban, mind lelkünkben, szellemünkben.

Hétfőn – kedden a Hold a Halak jegyben van.

Lábfejünket kényeztessük! Tornával, masszázzsal, egy jó kirándulással. Lábizzadásra, láb frissítésére diólevél teát igyunk vagy tegyük a fürdővízbe. A nyirokrendszerre – tejoltó galaj-, parlagfű teát igyunk s pitypang levelét, szárát, virágát együnk, erősíti!

Szerdán – csütörtökön a Kos jegyben van.

Duplán tehetünk szervezetünk legfontosabb energiaforrásáért, vérünkért. Vérképző a csalán. Tele van vassal, ahogy a zsálya, a szederlevél teája is.  A cickafark, parlagfű és pitypang is nagyszerű vértisztító!
Ne menjünk fejjel a falnak, ne rohanjunk, ne legyünk türelmetlenek!

Pénteken – szombaton az Bika jegyben van.

Torkunkra figyeljünk jobban! Gargarizáljunk diófalevél-, parlagfű-, apróbojtorján teájával vagy sós, gyömbéres, citromos meleg vízzel, kamillateával.

Vasárnap az Ikrek jegyben van.

Idegrendszerünket védhetjük citromfű-, orbáncfű-, menta teával. Tüdőnkre - útifű, kakukkfű, martilapu, pemetefű, ezerjófű teát főzzünk! Kezünket tornáztassuk, masszírozzuk! Sétáljunk, sportoljunk nagyokat, hogy tüdőnk táguljon, a jógalégzést alkalmazzuk!

Nagyon szép hetet kívánok mindeninek sok szeretettel:


Figyelem!

Május 2-án, hétfőn du. 4-8 h között mindenkit sok szeretettel várok a Vörösoroszlán teaházban ingyenes asztrológiai elemzésre. 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése