2016. április 24., vasárnap

17. hét

Mi várható április utolsó hetén?

Váratlan fordulatok tehetnek bennünket próbára, melyeket persze mi teremtünk türelmetlenségünkkel, akaratunkkal. 
Tudunk lassítani is - ha tudatosak vagyunk – s miért ne lennénk azok?

Erre a tudatosságra, a nagy szeretetre, hitre leginkább a Nyilasok, Szüzek, Bakok és Skorpiók számíthatnak. Tudnak is segíteni - pont emiatt - azoknak, akik elakadnak, akiket még visz az ösztönerő.

A Kosokat, Vízöntőket, Mérlegeket, Bikákat, Skorpiókat és Bakokat érintheti leginkább az akarat és türelmetlenség csapdájába való beleesés. 
Ne rohanjanak! Mindig nagy árat kell fizetni azért, ha nincs hitünk abban, hogy – Minden úgy van jól, ahogy van!

A köd, a nem tisztánlátás, az önsajnálat, a bizonytalanság, menekülés a Kosokat, Rákokat, 

Nyilasokat és Bakokat kaphatja el. A tiszta tudat, a felelősségvállalás olyan, mint a napsugár – eloszlatja a ködöt. Igaz, nem is lehet elbújni a zavarosban, de lehet haladni előre! Te mit szeretnél?

A Halakat a félelmeik, bezárkózásra való igényük húzhatja vissza.

Az Oroszlánok kicsit egyedül, elhagyatva érezhetik magukat az Ikrekkel és Szüzekkel együtt de az élet örömei – egy finom ebéd, jó ital, a szerelem segíteni tud nekik.  


Merjünk, akarjunk változni! Nyílnak a csatornák egy szebb világ felé, nagy erők támogatnak bennünket ebben – ha hagyjuk. Minden nehéz helyzetben azt kérdezzük meg, hogy „Mit tenne a szeretet?” – s tegyük azt! Így nagyot nem hibázhatunk!


Hétfőn – kedden a Hold a Nyilas jegyben van.

Májunkért tehetünk duplán. Minden keserű íz támogatja. Szedjünk pitypangot, amit rögtön helyben meg is lehet enni, akár a szárát, levelét vagy virágát! Főzzünk parlagfű-, cickafark-, apróbojtorján teát, melyek szintén keserű ízükről ismertek/hírhedtek. J Minden, ami sárga színű, szintén támogatja májunkat, így pl. a kurkuma. Készítsünk hajdinát, articsókát! Jobb borda ív alatti területet ütögessük, májméregtelenítő hatása van.

Szerdán – csütörtökön a Bak jegyben van.

Csontjaink kerülhetnek előtérbe. Nagyon jót tesz neki a diólevél-, parlagfű-, cickafark tea. Főzzünk árpát, használjunk mákot, mákolaját, szezámmagot. Ezzel fogainkat is védeni tudjuk.
Térdünkért legtöbbet tehetünk, ha alázatosak vagyunk.
Bőrünket, mely szintén a Bak jegyhez tartozik – kényeztessük fürdővel, masszázzsal, olajokkal, kaukázusi kefirrel.

Pénteken – szombaton – vasárnap a Vízöntő jegyben van.

Idegrendszerünkre van jó hatással a citromfű-, orbáncfű-, levendula-, zsálya teája. Keressünk a kertben, s tegyük a turmixunkba tyúkhúrt, mely a vérereinkre, visszereinkre hat. A parlagfű idegnyugtató. A pitypang virága az egyik leggazdagabb lecitin forrás, mely segíti emlékezőképességünket.

Nagyon szép, tudatosságban és szeretetben gazdag hetet kívánok:


Figyelem!
Május 2.-án du. 4-8 óra között várok mindenkit szeretettel a Vörösoroszlán teaházban ingyenes asztrológiai elemzésre.





Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése