2016. április 3., vasárnap

14. hét

Mire számíthatunk április első hetén?

Nehéz lesz magunkon, s nem másokon uralkodni – de legalább próbáljuk meg! 
Mindehhez még egy nagy adag türelmetlenség is járulhat, mellyel könnyen lerombolhatjuk azt, amit addig felépítettünk.

Tudatosságunkkal, bölcs higgadtságunkkal meg tudjuk fogni ezt az akarnok erőt – melyre leginkább a Kosok, Skorpiók, Vízöntők, Oroszlánok és Bakok számíthatnak.

Sportolójuk ki magunkból a fölösleges energiákat! Ha lehet, vizes sportot válasszunk, hisz akaratunk mögött szenvedélyes érzelmek lehetnek, s a víz is segíteni tud ebben.  Főleg a Kosoknak, Nyilasoknak, Halaknak.

A játszmák, a birtokló érzelmi zsarolások is megjelenthetnek, melyek még mélyebbre taszítanak bennünket, hogy a fájdalom által egyszer csak irányt változtassunk. Nehéz ezeket felismerni. Ha észrevesszük, hogy nem szólunk szerzettünkhöz, nem vesszük fel a telefont, féltékennyé akarjuk tenni – akkor ezek biztos jelek arra, hogy belecsúsztunk ebbe a csapdába!

A héten a legjobban talán a Rákok és Ikrek vannak, mert tele vannak érzelemmel, szeretettel, s ha a Szüzek el tudják engedni önbizalomhiányukat, félelmeiket, csatlakozhatnak hozzájuk.

A Bika és Mérleg jeggyel szorosan kapcsolódók érezhetik magukat kicsit egyedül, egészen addig, míg nem fognak valami alkotásba, nem kapcsolódnak zenéhez, filmhez, mely rögtön ringatni kezdi őket.


7.-én, csütörtökön Újhold van a Kos jegyben!

Az újraindítás gombja van a kezünkben. Fogalmazzuk meg, hogy mit szeretnénk, s „nyomjuk meg” azt a gombot! Komoly, nagy hátszelet kapunk ezzel hozzá!

Érdemes böjtölni, hisz testünk ilyenkor a legaktívabb a méregtelenítésben, de otthonunk takarítása is ilyenkor a legkönnyebb, mindenből kevesebb „vegyszer” is kell, szinte magától tisztul minden.

Hétfőn - kedden a Hold a Halak jegyben van.

Lábfejünkért tehetünk masszázzsal, lábfürdővel. Nyirokrendszerünkért tejoltó galaj- vagy parlagfű teáját igyuk!

Szerdán – csütörtökön a Kos jegyben van.

A vasat tudjuk intenzívebben bevinni szervezetünkbe. Már lehet találni friss csalánt, melyet a turmixunkba bele tudunk keverni, főzeléket főzni belőle. Teának is természetesen nagyon jó. A cickafark-, dió-, parlagfű és pitypang teája is vértisztító. 

Pénteken – szombaton a Bika jegyben van.

Torkunkat fertőtlenítsük diófalevél-, apróbojtorján teájával. Sós, gyömbéres meleg vízzel gargarizáljunk!

Vasárnap az Ikrek jegyben van.

Tüdőnkre az útifű-, a kakukkfű-, a martilapu-, a pemetefű-, az ezerjófű a legjobb. Kezünket kényeztessük kézfürdővel, masszázzsal, most minden duplán hat!

Nagyon szép, önmaga sárkányát legyőző hetet kívánok sok szeretettel:


Figyelem!

Hétfőn, április 4-én, du. 4-8 h között mindenkit nagyon sok szeretettel várok a Vörösoroszlán teaházban ingyenes asztrológiai elemzésre.

Utána legközelebb május első hétfőjén leszek ott megtalálható. 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése