2016. április 10., vasárnap

15. hét

Mire számíthatunk április 11.-ével kezdődő héten?

Jobb, ha egy nehéz hétre készülünk – s akkor talán lesz bennünk elég alázat, hogy egy szép hetet tudjunk a sok nehézségből kovácsolni.

A legtöbb próbát talán a Halak, Ikrek, Nyilasok, Rákok, Szüzek és Kosok állják ki, leginkább a hangulatváltozásaik, mindenben való túlzásaik, illúzióik miatti önbecsapásaik, önsajnálatuk, netán félelmeik miatt.

A legfontosabb, hogy igyekezzenek önmaguk középpontja felé! 
Függetlenítsék magukat mások véleményétől, a külvilágtól! 
Vállaljanak felelősséget, hogy ami épp történik, abban nekik is van részük, s ha ők változnak, körülöttük is változik majd minden! 
Ami ellen meg nem lehet tenni, azt fogadják nagy alázattal!

Erre a nagy, igazán elfogadó, felelősséget vállaló bölcsességre leginkább a Kosok, Nyilasok, Mérlegek, Bikák, Oroszlánok és Vízöntők számíthatnak.

Ők pontosan tudják most, hogy merre szeretnének menni, mi a céljuk, s lépésről lépésre el is érik azt.

Ha két egymásnak ellentmondó szereplő van bennünk, ők összefeszülhetnek - de pont ezért, az egyensúlyt is meg tudjuk általuk tartani. Bölcs szereplőnk nyugtathatja a „hisztis” énünket, hogy csendesedjen, fogadja el azt, amit el kell fogadnia.

A Skorpió és Bak jeggyel szorosan kapcsolódók egyik oldalról nagyon jól vannak. Tele hittel, lendülettel, szeretettel. 
Másik oldalról nagyon türelmetlenek is lehetnek, ami tőlük igazán - szokatlan. Ezért ez megmutatkozhat akár egy belső feszültségben, nyugtalanságban is.

Ez a robbanó akarat és energia az Oroszlánokra, Vízöntőkre, Kosokra is érvényes lehet. Kicsit lassabban! Kicsit alázatosabban!

Hétfőn a Hold az Ikrek jegyben van.
Jól fog esni minden jövés-menés, a beszélgetések. Legyünk mozgásban mind fizikailag, mind szellemileg.
Duplán tehetünk tüdőnkért, kezeinkért, idegrendszerünkért.
Ha lehet, sétáljunk nagyot, tudatosan lélegezzünk! Kényeztessük kezünk, akár magunknak is megmasszírozhatjuk megkeresve az akupunktúrás pontokat. Igyunk citromfű-, orbáncfű-, menta teát, melyek nyugtatnak!


Kedden – szerdán – csütörtökön du. 3h –ig a Rák jegyben van.

Családunk, otthonunk, édesanyánk, anyaságunk kerülhet előtérbe.
Gyomrunkért tehetünk duplán – lestyán, fahéj, bazsalikom erősíti, a cickafark-, veronika-, diófalevél teája segíti az emésztést. A parlagfű nyugtatja, pitypang, amit most bőven lehet találni - megtisztítja.

Csütörtökön du.3-h-tól – pénteken – szombaton az Oroszlán jegyben van.

Ha lehet, most menjünk fodrászhoz vagy most mossuk kényeztessük hajunkat – ahogy az oroszlánok a sörényüket! Az almaecet nagyon jót tesz utolsó öblítőként!
Szívünkért tehetünk duplán zabbal, mazsolával, kurkumával, szerecsendióval, s nem utolsó sorban a galagonya teájával. A leggyógyítóbb, ha tudunk szeretni! J
Gerincünket tornáztassuk, most duplán hat!

Vasárnap a Szűz jegyben van.

A kinti-benti takarításnak az ideje!
Vékonybelünkért tehetünk duplán! Árpa, csökkenti a bélproblémákat. Kömény, koriander, fahéj az erjedést gátolja. A körömvirág és parlagfű – féregűző, szünteti a hurutokat, lerakódásokat, az erjedő, rothadó és egyéb gázképző folyamatokat! A bazsalikom szélhajtó.

Elfogadásban és alázatban bővelkedő hetet kívánok sok szeretettel, mely által a sok nehézség ellenére is szép hét tud teremtődni…


www.asztrocsillag.hu

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése