2016. március 27., vasárnap

13. hét

Mire számíthatunk Húsvét hétfőjén kezdődő héten?

Merjünk hinni az igazban! 
Ne kérdőjelezzük meg a tisztaságot, csak fogadjuk el, hogy itt a Földön a két pólus miatt mindig van „árnyék” is.

Leginkább a Nyilasokban és Szüzekben jelenhet meg e a kételkedés, ők lehetnek szigorúak mind magukhoz, mind másokhoz – amit a Nyilas jegyűektől nem szoktunk meg, a Szüzek kritikusságát igen. (Nekik életfeladatuk is ezen változtatni!)

Ilyen szigorúak, akár rosszkedvűek, netán önbizalom-hiányosak még a Bikák, Mérlegek és Halak is lehetnek, ha a felszínt nézik. Ellenben ha el tudnak csendesedni, a mélyben rátalálhatnak önmagukra, ahol belső békéjük és szeretetük lakozik. Hogy ezt egy szerettük mosolya, az alkotás, sport vagy jóga váltja ki – egyéni. A lényeg, hogy kezükben van a megoldás, bár most tenni kell érte, nem tálcán hozzák a jókedvet

Viszont nagyon jól vannak a Kosok, Vízöntők, Oroszlánok, Bakok és a Nyilasok. Tele lendülettel, ötlettel, felfedezési vággyal, hozzák-viszik a híreket. Jó a közelükben lenni, irányt mutatnak, energiát adnak.

A Skorpiókról is ugyanez elmondható, de ön lehetnek türelmetlenek is a Bakokkal együtt. Ne rohanjanak! Nem jutnak előrébb! Egyensúly van a világban!

Az erős szabadságvágy is megjelenthet náluk, de az ne kapkodás, ész nélküli kidobása legyen mindennek, hanem annak a selejtezése, ami már valóban idejét múlt, ami már nem szolgálja az életüket tovább. 

Hogy nehéz ezeket eldönteni, hogy hol vannak a határok? Igen, mindenkinek. 
Éber figyelem, a józan ész és a szív közös tudása kell hozzá, hogy se sok, se kevés ne legyen semmi. Mikor ilyenek vagyunk, akkor vagyunk a középpontunkban, mert már nincs bennünk félelem, nem a legjobbat akarjuk, hanem az „utat” szeretnénk.

A Rákok érezhetik magukat egyedül egy kicsit a héten, de ha mernek őszinték lenni, nem őket zárják ki, hanem ők csukják be az ajtajukat a szívükön – lehet, hogy az ünnepek ellensúlyozásképpen.


Hétfőn – kedden – szerdán a Hold a Nyilas jegyben van.

Májunkért tehetünk duplán, s segítsük is, hisz fontos szerepe van szervezetünkben. Igyunk reggel éhgyomorra 1 kiskanál kurkumával kevert langyos vizet tisztítására.

A keserű ízek mind segítségére vannak – már lehet találni pitypangvirágot a réteken. Nyugodtan szakítsuk le virágát, levelét, nagyon jót tesz epénknek is. Igyunk cickafark-, parlagfű-, apróbojtorján-, máriatövis teát!

legfontosabb, hogy ne mérgelődjünk! Ami van az van. Ami nem jó, azon változtassunk. Ha nem tudunk fogadjuk el, mindig megoldásban gondolkozzunk! J

Csütörtökön – pénteken a Bak jegyben van.

Csontjaink, térdünk kér figyelmet. Vigyük be természetes anyagokkal a kalciumot szervezetünkbe. Pl. őrölt szezámmag, mák vagy mákolaj. Igyunk diólevél-, cickafark teát! S ütögessük nyugodtan csontjainkat, az alvó fájdalmakat felébresztve, kicsit munkára serkentve őket!

Térdünkért a legtöbbet úgy tehetünk, ha meg tudunk hajolni, alázatosak vagyunk.

Szombaton – vasárnap a Vízöntő jegyben van.

Idegrendszerünk, lábszárunk van középpontban.
Igyunk nyugtató teákat, mint citromfű-, orbáncfű-, levendula tea. A zsálya-, parlagfű tea is nagyon jó. Kakukkfű szellemileg frissít.

Visszereinket kenjük körömvirágkrémmel – meghálálja.

Nagyon szép hetet kívánok a sok locsoló és piros tojás mellé sok szeretettel:


Figyelem!
Április 4-én, hétfőn ismét megtalálható leszek a Vörösoroszlán teaházban, du 4-8 h között. 
Szeretettel várok mindenkit ingyenes asztrológiai elemzésre.




Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése