2016. március 13., vasárnap

11. hét

Mire szánthatunk március 14.-vel kezdődő héten?

Nagyon ébernek kell lennünk, becsaphatóak vagyunk!
Hiszékenyek, megvezethetőek!

Ám soha ne okoljunk senkit érte, mert a mi vágyunk van a mögött, hogy nem akarjuk/nem merjük látni a valóságot, szembe nézni a feladatokkal – mert „olyan jó az álomvilágban lenni!”

Leginkább a Halak, Bikák, Mérlegek, Ikrek, Szüzek vannak ebben érintve, de a Nyilasokat, Kosokat és Rákokat is meglegyintheti a szele. 

Egy bölcs erő is fent van az égen - s ha fent az, akkor az lent a Földön, a mi életünkben is megjelenik. A bölcsesség, szeretet, elfogadás, a hit, a Rend.

Ezekkel leginkább Skorpiók, Szüzek, Bakok találkozhatnak, s ennek a „Rendnek” nem a könnyebb, hanem a komolyabb változatával a Kosok, Vízöntők és Nyilasok.

A politikai élettel kapcsolatban sikerekre számíthatnak a Nyilasok, Bakok Kosok, egy zseniális, magasabb szintről látó erő segíti őket, mely természetesen a magánéletükben is igaz. Gyorsak, lendületek, pozitívak, teremtőek.

Az Oroszlánok mintha elvesztették volna „alattvalóikat”. Mintha egyedül állnának tapsvihar nélkül.

Természetesen mindenkiben van minden jegyből, a Nap jegyünk csak egy a sok szereplőnkből. Ne csodálkozzunk, ha más jeggyel kapcsolatban is érzünk azonosságot, biztosan valahol kapcsolódunk hozzá Aszcendensünkkel, Holdunkkal, többi személyes bolygónkkal. Amiket itt megpróbálok összefoglalni, csak töredéke a valóságnak. Inkább érezzük, mint értsük!


A héten növekvő Hold van az égen, így mindenhez, amit növeszteni szeretnénk, hozzá tudja adni energiáját – hit, szeretet, kitartás, stb.

Most érdemes a növényeket átültetni, ám ne most trágyázzuk őket!
Ne most metszünk, azt majd fogyó Holdnál tegyük, mert a nedvek ilyenkor felfelé szállnak, a növény „elvérezhet”, főleg ne már Telihold közelében! A gyümölcsfák nemesítésére viszont a legjobb idő.


Hétfőn - kedden a Hold az Ikrek jegyben van.

Duplán tehetünk kezeinkért, vállunkért, tüdőnkért, idegrendszerünkért.
Kényeztessük magunkat kézfürdővel, gyógynövényes masszírozással. Igyunk kakukkfű-, martilapu-, ezerjófű-, pemetefű teát.
Citromfű-, orbáncfű tea nyugtat.
S nem utolsó sorban mozogjunk sokat, beszéljük ki magunkat, semmi ne rekedjen bent, ami ellenünk fordulhat J

Szerdán – csütörtökön a Rák jegyben van.

Gyomrunk kér figyelmet, s adjuk is meg neki!
Hálás lesz, ha használunk köménymagot, lestyánt, fahéjat, bazsalikomot, szegfűszeget, kurkumát, gyömbért.
 Ha iszunk diófalevél-, veronika-, cickafark-, parlagfű-, pitypang teát.
S rágjuk meg jól az ételt!

Pénteken – szombaton – vasárnap az Oroszlán jegyben van.

Szívünket erősítsük galagonya teával, amit még lehet kint az erdőszélen is szedni. Árpa melegíti, zab megelőzi a szívbetegséget. Együnk almát, csipkebogyót.
Gerincünket védhetjük gerinctornával, s ami a legfontosabb - egyenes szóval.

Nagyon szép pihenésben és szeretetben gazdag hetet kívánok:


Figyelem!
A Vörösoroszlán teaházban legközelebb április 4.-én hétfőn várok mindenkit sok szeretettel ingyenes asztrológiai tanácsadásra du. 4- 8 h között.


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése