2016. március 20., vasárnap

12. hét

Mire számíthatunk márc. 21.-ével kezdődő héten?  

Elkezdődött hivatalosan is a Tavasz, a tavaszi napéjegyenlőség napján, Március 20.-án. A Fény mostantól győzedelmeskedik - átveszi a teremtést az irányítást.

Fogalmazzuk meg, hogy mit akarunk megszülni, minek akarunk életet adni ebben az évben.
Szándékunkat támogatja az új élet lendülete.

Mindent, amit szeretnénk, idézzük meg, hogy elindulhasson, hogy majd a térben megnyilvánulhasson! Nevezzük meg, hívjuk magunkhoz!  

Hogy vagyunk ezen a héten?
Meghatározhatja a teremtést, ezért tudjuk, mire figyeljünk!

Semmiképp se erőből, akaratból, bölcsesség és alázat nélkül próbáljunk teremteni! Erre legjobban most a Kosok, Vízöntők, Bakok és Skorpiók figyeljenek.

A türelmetlenség is mindent tönkre tehet, ahogy a „zöld alma” is savanyú, ha pirosodás előtt szakítjuk le!  Ez - ugyanezeket a jegyeket érintheti.

Ám itt van bennünk a kitartás, odafigyelés, a türelem is, mely meghozza a maga gyümölcsét. A Kosok, Nyilasok, Vízöntők most a legalkalmasabbak.

Ne tévesszen meg senkit sem, hogy egy jegy egyszerre tud türelmetlen és türelmes is lenni! Ez is igaz, az is igaz! Egy-egy belső szereplőt képviselnek ezek az archetípusok. Ha ezt tudatosítjuk, akkor van lehetőségünk azt támogatni, melyiket mi szeretnénk.

A nagy hit, elfogadó szeretet a Szüzekre, Skorpiókra, Bakokra lehet jellemző, a lendület és tisztánlátás az Oroszlánokra, Ikrekre és szintén a Szüzekre.

Az angyalok segítségét leginkább a Halak, Bikák és Mérlegek tudják kérni, s ők, akik mindenkinek segíteni szeretnének, még ha nem is tudnak róla. A művészetek is fontos helyt kaphatnak.

A Rákok két lábbal állnak a Földön, s hozzá még türelmetlenek is lehetnek. Most biztosan nem hátrafelé mennek!


Ezt a tavaszi nagy lendületet még megerősíti a 23.-án, szerdán égen levő Telihold a Mérleg jegyben.

Engedjük a Mérlegek diplomácia érzékét begyűrűzni, az egyensúlyt megtalálni!
Minden duplán számít, még inkább erőt kapnak terveink. Nagyon fontos, hogy fogalmazzuk meg, a gondolattal kezdőik a teremtés!

Hétfőn – kedden a Hold a Szűz jegyben van.

A takarításra, rendrakásra (mely lehet belül is), a legjobb napok!
Vékonybelünk, melynek épp ez a feladata – mindent helyre tenni, szelektálni – hálálja meg odafigyelésünket.
Árpa, csökkenti a bélproblémákat. Kömény, koriander. Fahéj az erjedést gátolja. A körömvirág és parlagfű – féregűző, szünteti a hurutokat, lerakódásokat, az erjedő, rothadó és egyéb gázképző folyamatokat!

Szerdán – csütörtökön - pénteken a Mérleg jegyben van.

Vesénkre figyeljünk jobban! Igyunk sok vizet! Használjunk petrezselymet, zellert. Igyunk pitypang-, tejloltógalaj-, nyírfa-, bodza teát!
S tegyük rendbe párkapcsolatainkat!

Szombaton – vasárnap a Skorpió jegyben van.

Főzzünk hajdinát, kölest, árpát a vastagbélért, női bajokra cickafark teát. Prosztatára tökmag, kisvirágú füzike jó. Parlagfű nemi erő okozó.


Nagyon szép hetet, és a Húsvét misztériumának megélését kívánom sok szeretettel:

www.asztrocsillag.hu

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése