2016. május 8., vasárnap

19. hét

Mire számíthatunk május 9.-től kezdődő héten?

Ha jól vagyunk, engedjük meg magunknak, hagyjuk, örüljünk neki!
Egyszerre tudjuk használni eszünket és szívünket, s a kettő egyensúlyából adódóan nagyon gyakorlatiasan meg is tudunk oldani minden problémát.

Mindannyian érezhetjük ezt, de főleg – a Skorpió, Oroszlán, Ikrek, Szűz, Bika, Mérleg, Nyilas és Bak jeggyel szorosan kapcsolódók.

Ha szerelemre vágyunk, az érkezik, ha tudásra, szellemi emelkedésre, akkor bölcs tanítások jönnek, ha az élet örömeivel szeretnénk vegyíteni mindezt, akkor azok. Csak fogalmazzuk meg, mire van szükségünk, hisz tudatossággal könnyebb teremteni, angyalainknak segítséget adni.

Természetesen hit van mind e mögött, mely egyenlő a szeretettel - melyet előző életbeli emlékek, érzetek is hozhatnak.

A Bakoknak és Nyilasoknak nagyon kell figyelniük, hogy megtartsák ezt a jó érzést, mert könnyen kicsúszhat alóluk a talaj, ha el kezdenek álmodozni, ábrándozni, ha túl sokat gondolkoznak, avagy önsajnálatuk csapdájába esnek. 

A Kosok nagyon szellemiek lehetnek most, tele ötlettel, lendülettel, bár érezhetik magukat kicsit egyedül.

A Rákoknak az érzelmi túlzásokra kell figyelniük – egyik végletből a másikba eshetnek, hogy már maguk sem tudják talán követni magukat. A környezetüket is rendesen próbára tehetik, ha nincsenek a középpontjukban.

A Vízöntők egyszerre érzékenyek és teremtők – most nagyon jó vezetők.

A Halak még mindig küzdhetnek a félelmeikkel, önbizalomhiányukkal, de mintha már oldódna valami bennük, kezdene „kisütni a Nap”!


Hétfőn a Hold az Ikrek jegyben van.

Tüdőnkért tehetünk duplán tudatos légzéssel, kakukkfű teájával. Kezeinket se hanyagoljuk el, egy masszázst nagyon meg fog hálálni!

Kedden – szerdán a Rák jegyben van.

Gyomrunk kér most figyelmet! Lestyán, fahéj, bazsalikom erősíti, kömény megelőzi a problémákat. A diólevél tea emésztési zavarokra jó, veronika-, cickafark teája segíti az emésztést. Parlagfű gyomornyugtató! Pitypang megtisztítja a gyomrot. Serkenti a gyömbér, édeskömény, fekete bors, fahéj, szegfűszeg, kurkuma.

Csütörtökön – pénteken az Oroszlán jegyben van.

Főzzünk árpát, zabot mely életerőt ad, s a szívet segíti. Mazsolalé, kurkumás vagy szerecsendiós-, galagonya tea jó hatással van a szívre. Persze a legjobb, ha tudunk szeretni! J Gerincünkért is duplán tehetünk most! Érdemes elmenni erre specializált tornára vagy jógázzunk!

Szombaton – vasárnap a Szűz jegyben van.

Árpa, csökkenti a bélproblémákat. Kömény, koriander, fahéj az erjedést gátolja. A körömvirág, parlagfű féregűző, szünteti a hurutokat, lerakódásokat, az erjedő, rothadó és egyéb gázképző folyamatokat! Bazsalikom szélhajtó!

Nagyon szép, érzelmekben, szeretetben és tudásban gazdag hetet kívánok sok szeretettel:


www.asztrocsillag.hu

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése