2016. május 15., vasárnap

20. hét

Mire számíthatunk a Pünkösd hétfővel kezdődő héten?

Csodaszép hetünk lehet, tudjunk róla – éljük meg! J
Az égen levő harmónia mindenkire árad!  Az egyensúly nyugalma széppé teszi napjainkat.

Be tudjuk fogadni most az örömöket – a gasztronómia csodáit, az öleléseket. 
Mélységében levő együttlétet élhetünk meg, szeretet vagy szerelem formájában, s még a szellemiségünk, a hitünk is emeli mindezt – test/lélek/szellem együtt lüktet, együtt mozog, egymást segíti.

Majd minden jegyre igazak ezek - mindenki engedje meg magának a kedvességet, mosolyt, szeretetet, tudást, az ölelést!

A legnehezebb helyzetben mégis, talán a Halak vannak, akiknek még itt lehetnek a karmikus elszámolásaik. 
Őket még józanítják, ébresztik „álmukból” - ami épp annyira fájdalmas, amennyire ellenállnak. 
A félelem, az önbizalomhiány még mindig eluralkodhat rajtuk, legszívesebben elmenekülnének, s most nagyon „magányos farkassá” tudnak válni, ha nem elég tudatosak, ha a tanító erőket nem önmaguk fejlődésére fordítják, nem a belső rendrakásra használják. 
Nagyon fontos időszakuk van, használják ki!

Ezek az akadályok a Nyilasokat és Szüzeket is érintheti, de nekik nagyon sok segítség is érkezhet a megoldáshoz, a nehézségeket talán észre sem veszik.

A Vízöntők és Kosok is kilóghatnak a sorból, kicsit elhagyatottan, magányosan állva.

Nem győzőm hangsúlyozni, hogy ezek - általánosságban igazak! 
Az egyéni életben erősen hatnak ránk, de annak mértéke attól függ, hogy saját személyiségünk mennyit enged be – hisz oly különbözőek vagyunk. 
Minél inkább középpontunkban vagyunk, annál kevésbé vannak látványos hatásai, hisz akkor már tudjuk, hogy a siker és a bukás nem több annál, hogy már megtanultuk, vagy még tanulnunk kell a leckét.


Szombaton este Telihold van a Nyilas jegyben!

Minden duplán számít! Ráadásul aznap 10 milliószoros nap is van, tehát nagyon figyeljünk gondolatainkra, szavainkra, tetteinkre!

Ne felejtsük minden kívánságunk után hozzátenni az alázattal és bölcsességgel teli mondatot: „Legyen úgy, ahogy lenni kell!”

Ezen a napon szedett gyógynövényeknek nagyobb  gyógyerőt fejtenek ki! 
Lehet most szedni a csalánt, akácvirágot, hársat, bodzát, szederlevelet, kakukkfüvet, talán még galagonyát, pitypangot is, s már cickafarkot.

Hétfőn a Hold a Szűz jegyben van.

Vékonybelünk kér odafigyelést! Főzzünk árpát, csökkenti a bélproblémákat! Használjunk köményt, koriandert, fahéjat, melyek az erjedést gátolják.  a körömvirág és parlagfű féregűző, szüntetik a hurutokat. Bazsalikom szélható.

Kedden – szerdán a Mérleg jegyben van.

Petrezselyem, zeller, pitypang, árpa, bodza, nyírfa - mind vízhajtó hatású! Tegyünk frissen szedett bodzát kancsó vizünkbe, máris átveszi annak rezgését, s segíti vesénket – s most amit érte teszünk, duplán hat!
Kapcsolatainkat is most javíthatjuk, ezzel segítve vesénket – a legjobb gyógyszer rá a másik elfogadása!

Csütörtökön – pénteken – szombaton a Skorpió jegyben van.

Vastagbelünk kér odafigyelést. Főzzünk hadinát, kölest, használjunk árpalisztet, mely pont őt segíti! A prosztatát támogatja a tökmag, a női problémákra a cickafark a legjobb.        
 S ne tároljuk fájdalmainkat, melyek a vastagbélben rakódnak le! Egykezes taps nincs, mi is részesei voltunk, s tapasztalhattunk!

Vasárnap a Nyilas jegyben van.

Májunkra vigyázhatunk máriatövissel, kurkumával, minden keserű ízű gyógynövénnyel, mint cickafark, pitypang, parlagfű, pemetefű, apróbojtorján. Méregtelenítsünk! Lelkünkben is - nincsen rossz, csak tapasztalás!

Nagyon szép, boldogságban gazdag hetet kívánok sok szeretettel:

www.asztrocsillag.hu

Figyelem!

A Vörösoroszlán teaházban a nyári szünet miatt egyelőre nem leszek megtalálható.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése