2016. június 5., vasárnap

23. hét

Mire számíthatunk június 6-ával kezdődő héten?

Az „angyalok” elmentek az égről, a „kisördög” viszont még itt van! 
Nincs választásunk, nekünk kell most angyalokká válni, hogy egyensúly legyen!

Majd minden jegyet meg akarnak majd kísérteni nehéz energiájukkal a” kisördögök” -  legyünk felkészültek! Ha már észrevesszük, akkor nem tudnak úgy hatni!

A Halak, Bak, Nyilas, Szűz, Ikrek, Bika, Mérleg és Oroszlán jegyűek számíthatnak leginkább rá, így ők egy percre se engedjék meg most maguknak, hogy ne a Jelenben legyenek! 
A Jelen a középpont, a védelem, a biztonság, akármi is van – annak elfogadása, s meghaladása!

Egy kis segítség is érkezik persze, egy kis „napfény”, főleg a Nyilasoknak, Bakoknak, Ikreknek, Szüzeknek, Bikáknak és Skorpióknak. Főleg a tisztánlátásuk, a hitük, a világ egységének mélységében való megérzése, megértése tudja őket minden nehézségből kiemelni. 

( A Skorpiók egy kis érzékenységen kívül most nagyon jól vannak! )

A Kosok meglehet, hogy hisztisek lesznek egy kicsit, de lendületük, együttérzésük mindezt törölni tudja.

A Vízöntőket a nagy, teremtő lendület és együttérzés, gondoskodni vágyás avatja a többiek segítőjévé.

A Rákok lehetnek türelmetlenek, de ha találnak maguknak egy csendes helyet, ahol el tudnak vonulni, kicsit magukban lenni, akkor megnyugszanak. Hallgassanak a jó megérzéseikre!

Igazi kihívás lehet ez a hét! Éljünk vele, teszteljük magunkat! 
Örüljünk, ha sikerül egy –egy nehézség fölé emelkedni az elfogadásunkkal, mely belső békét, s végül mosolyt hoz bentre, s kintre is - ez az ember feladata.


Hétfőn – kedden a Hold az Rák jegyben van.

Duplán tehetünk gyomrunkért! Legjobb, ha jól megrágjuk az ételt, ahogy más gondolatok befogadását is végig gondolunk, több oldalról megnézzük.

Használjunk fahéjat, bazsalikomost, melyek gyomorerősítők! Rágicsáljunk parlagfüvet, már lehet találni, ami megnyugtatja! A pitypang levele tisztítja, a gyömbér, édeskömény, szegfűszeg, kurkuma serkenti. Ütögessük kicsit a gyomor tájékát a bal bordaív alatt, mely erősíti, javítja az emésztést!

Szerdán – csütörtökön – pénteken du.-ig az Oroszlán jegyben van.

Szívünk kér most figyelmet! A legjobb, ha tudunk szeretni – gyógyító ereje mindennél többet ér! A test hat a lélekre, így használjunk zabot, szerecsendiót, főzzünk árpát, igyunk galagonyavirág teát – melyek a fizikai szinten hatnak, de ezzel segítenek lelkünknek is.

Péntek du.-tól – szombaton – vasárnap a Szűz jegyben van.

Vékonybelünké most a figyelem – melynek feladata a rendrakás, szortírozás, mi kell, mi nem?  - ezért jó ilyenkor takarítani a valóságban is. Ha kint rend, akkor bent is. J

Árpát még mindig érdemes főzni, hisz csökkenti a bélproblémákat! Használjunk köményt, koriandert, fahéjat. Körömvirág, parlagfű féregűző, szünteti a hurutokat, lerakódásokat, erjedő, rothadó és egyéb gázképző folyamatokat!

Nagyon szép, az összes nehézség ellenére mosolyban gazdag hetet kívánok sok szeretettel:


www.asztrocsillag.hu

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése