2016. június 19., vasárnap

25. hét

Mire számíthatunk június 20. -ával kezdődő héten?

Fontos hetünk van, hisz a hétfőn levő Nyári napforduló és a Telihold is erős hatással lehet ránk. 

Használjuk ki a lehetőséget! Tegyünk rendet - mint kint, mint bent! Fogalmazzuk meg, hogy mit szeretnénk, mit nem szeretnénk, hogy tudják a” fentiek”, miben segítsenek!

Hogy könnyű nem lesz? Azt senki nem mondta!

De mindannyiunkban benne van egy újra, a régi/elavult meghaladására való igény, melyet segít a tisztánlátásunk, ötletgazdagságunk, az impulzusszerű lendületünk. 
Próbáljunk itt a bennünk levő már 100x, 1000x lerágott csonton, beidegződéseken túl lépni, önmagunkat meghaladni!

Erre a csodálatosan tisztító erőre leginkább a Rákok, Nyilasok és Kosok számíthatnak, akik példamutatásukkal a többieket, környezetüket is inspirálhatják. Ők most valóban segítők lehetnek.

A nehézségek is jönnek kivédhetetlenül, melyek rendkívül sok sötét ösztönerőt tartalmaznak (félelmek, bizonytalanság, becsaphatóság, önsajnálat, túlzások, okoskodás, kritika, stb.) 

Nehéznek ígérkeznek, ha még nem vagyunk azon a szinten, hogy át tudjuk ugrani szeretetünkkel vagy nagy tudatosságunkkal. 
Leginkább a Nyilas, Halak, Ikrek, Szűz és Bak jeggyel szorosan kapcsolódók vannak támadva.

Közülük a legnehezebb helyzetben a Halak és Ikrek vannak, akik úgy tudják ezt a feladatokkal teli időszakot átvészelni, hogy igyekeznek minél inkább befelé fordulni, a belső középpontjukat megtalálni - ami a hitüket, azaz a szeretetüket jelenti.  

A Szüzeket, Bakokat és Nyilasokat még előző életeikből hozott mély megérzésük, együttérzésük is segítheti.

Az Oroszlánok nagyon szépek és meglehet ezt kihasználva „mindenkivel” flörtölni akarnak.

 A Bikák és Mérlegek is elemükben vannak. Ragyognak, láttatni szeretnék magukat, imádják, ha tapsvihart és csodálatot kapnak, s mindemellett nagyon érzelmesek is a Vízöntőkkel együtt, akiknél ez csak egy hullám most.

A Skorpiók egyszerre türelmesek és türelmetlenek, attól függően, miről van szó – de az biztos, hogy hatalmas hittel és lendülettel teremtenek.


Hétfőn Nyári napforduló van, s Telihold a Nyilas jegyben.

A Téli napforduló óta levő „kint” levés, építés a csúcspontjára ért, bár hihetetlennek tűnhet ez a nyár kellős közepén. Hadész, az alvilág ura leviszi Perszephonét magához birodalmába, s ezzel elindul a befelé fordulás, az elcsendesedés ideje, mely egészen karácsonyig tart.

A Telihold megsokszorozza ezt a nagy energiát – úgyhogy óvatosan gondolatainkkal, szavainkkal, tetteinkkel!

A Nyilas jegy késztethet céljaink átgondolására
Tűzzük ki melyik „lépcsőn” megyünk fel, s utána már csak a feladatokra, a „lépcsőfokokra” figyeljünk!

Félelmeink oldására a levendulának adjunk figyelmet. 
Épp ezen a héten van Tihanyban a Levendula fesztivál – ha van lehetőségünk, menjünk el! Nyugtat, amire nagy szükségünk van, hogy jó döntéseket hozzunk.

Most szedjünk a réteken gyógynövényeket, hisz most energiatartalmuk csúcson van! Lehet találni cickafarkot, parlagfüvet, apróbojtorjánt, stb.


Hétfőn – kedden – szerdán a Hold a Bak jegyben van.

Térdünkért tehetünk duplán – leginkább, ha megtaláljuk magunkban a csendes alázatot. 
Csontjainkért – ha kellően rugalmasak vagyunk, nem túl kemények, ugyanakkor nem is álmodozunk. Együnk szezámmagot, mákot, igyunk cickafark-, diólevél teát. Találunk már parlagfüvet, melyet nyersen is ehetünk. Ütögessük csontjainkat, hogy az alvó fájdalmakat felébresszük, oldódni tudjanak.

Csütörtökön – pénteken a Vízöntő jegyben van.

Lábszárunkat tegyük előtérbe, s idegrendszerünk kér figyelmet. Levendula, zsálya teája segíti. 
A parlagfű is idegnyugtató. Kakukkfű frissít, pitypang virága a legjobb lecitin forrás, mely emlékezőképességünket segíti.

Szombaton – vasárnap a Halak jegyben van.

Lábfejünk kér figyelmet. Vegyünk lábfürdőt, tegyünk bele diólevél főzetet, mely frissít. Kényeztessük talpmasszázzsal. Nyirokrendszerünkre tejoltó galaj teáját igyuk, a parlagfű erre is jó.

Nagyon szép, akadályok legyőzésében gazdag hetet kívánok sok szeretettel:


www.asztrocsillag.hu

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése