2015. augusztus 30., vasárnap

36. hét

Mire számíthatunk szeptember első hetén?

Jó megérzéseink, az angyalok segítik céljainkat - csendesedjünk el, hogy meg tudjuk súgni nekik, mit szeretnénk!

Erre leginkább a Halak jegyűek számíthatnak.

A Rákoknak ingatlannal kapcsolatosan érkezhet előrelépés. A hatóságoktól is várható pozitív megnyilvánulás, mely meglepetést okozhat nekik. Háttérben az ő bölcsességük mutatkozik meg.

Rendkívüli ötleteikkel, zsenialitásukkal még mindig kápráztatnak, tombolnak a Bikák, Mérlegek, Kosok, Oroszlánok, Vízöntők.

Hagyjuk őket, úgysem lehet megállítani féltésünkkel, melyet legjobban az Oroszlánok, Szüzek és Nyilasok érezhetnek. Nekik most önmagukkal is lehet bajuk, jöhetnek elszámolások, akadályok. Ne ijedjenek meg, csak segítségükre vannak, hogy mindent a helyére tudjanak tenni!

Az Ikrek, Skorpiók, Szüzek a Bakokkal együtt kedvesek, diplomatikusak, higgadtak - nyugodtan forduljunk hozzájuk problémáinkkal, bölcs választ várhatunk.


Hétfőn – Kedden a Hold a Kos jegyben van.

Sportoljunk, mozogjunk! Duplán tehetünk jó vérképünkért a dió-, cickafark-, pitypang-, parlagfű teájával, melyek vértisztítók, csalánnal, ami vérképző! Most duplán érvényesülhet a szederlevél vas tartalma. A fokhagyma is segíti ereinket – iktassuk be étkezésünkbe!

 Szerdán – csütörtökön – pénteken 1 h-ig a Bika jegyben van.

Torkunkért tehetünk duplán – mondjuk ki, amit szeretnénk, ám figyeljünk, hogy ne terheljünk senkit vele, a másik végletbe se essünk! Az egész élet erről az egyensúlyozásról szól – legyünk éberek!
A sós vizes- vagy diólevél teával való gargalizálás erősíti torkunk, a nyelvgyakorlatokkal együtt.

Pénteken 1h-tól – szombaton – vasárnap az Ikrek jegyben van.

Tüdőnk hálálja meg az odafigyelést – próbáljunk tudatosan lélegezni. Útifű, kakukkfű, martilapu, pemetefű, ezerjófű erősíti. Karunk, kezünk is igényli a mozgást, tornáztassuk, masszírozzuk meg egymást, magunkat!


Nagyon szép hetet kívánok mindenkinek sok szeretettel:


Figyelem!

A Vörösoroszlán teaházban ismét megtalálható leszek, amint beköszönt az ősz J

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése