2015. szeptember 6., vasárnap

37. hét

Mire számíthatunk szeptember 7.-től?

Szemléletünkben van szükség változásra. 
Gondolatok/ nézetek elengedésére, az új helyzethez való alkalmazkodásra, mások mélyebb megértésére.  

Próbáljunk meg a Kozmikus Rend hullámzásával együtt működni, melyben Egység van – hisz ha elkülönülünk másoktól, a magunk teremtette magány egyre távolabb visz a szeretet melegétől, egyre keményebbé, hidegebbé tudunk válni, s azon kapjuk magunkat, hogy egyre jobban fázik testünk – lelkünk.

A leginkább érintettek ebben a Szüzek, Ikrek, Mérlegek, Nyilasok és Bakok.

Találkozhatnak kényszeres akadályokkal, mely által muszáj megnyitni a szívüket. Az elengedés szó számukra nagyon nagy változást tud hozni, legyen az fizikai, lelki, szellemi síkon.

Segíteni tudnak nekik szeretetükkel a Rákok, Halak, akik most mindenkinek adnának, együtt tudnak érezni a világgal. Mindemellett szépíthetik otthonukat is, terelgethetik odafigyeléssel, lágyan gyerekeiket.

Nagy lendületükkel, zseniális meglátásaikkal, tisztánlátásukkal az Oroszlánok, Bikák, Mérlegek, Vízöntők és Kosok rukkolhatnak még mindig elő, s ez az energia segíthet kisöpörni a fent említett jegyek esetleges „beragadtságát”, új irányt, új utat hozva.

A Nyilasok még hezitálhatnak, nem látnak tisztán, hiába látnak messze – még szükségük van nekik időre a tisztuláshoz. Könnyen becsaphatók, most hiszékenyek – inkább kicsit álljanak meg, várjanak, s a Bakokat ne húzzák be a túlzásaikba!

A Skorpiók ragyoghatnak, szerepelhetnek, annak ellenére, hogy ez nem jellemző erre a jegyre.


Vasárnap  reggel Újhold van a Szűz jegyben.

Itt az ideje, hogy mindent a helyére tegyünk, hisz ha a „csizma az asztalon van”, ott feszít – egyébként a helyén jóérzést kelt.

Ismét elindíthatjuk valaminek a növekedését, legyen az saját, legyen, közösségi program. A világbékét azzal segíthetjük, ha szépen élünk, ha meg tudjuk oldani saját feszültségeinket, ha szépen tudunk szólni az esetleges nem szeretett szomszédhoz, főnökhöz,. stb. – hisz ez a világban is meg fog jelenni – békülés, enyhülés formájában.

A legjobb időszak a takarításnak – most minden házimunkát könnyebb elvégezni, kevesebb takarítószert kell használnunk.

Böjtöljünk, a test méregtelenítése a legjobb.


Hétfőn – kedden a Hold a Rák jegyben van.

Gyomrunkért tehetünk duplán. Bazsalikom erősíti, parlagfű nyugtatja, pitypang tisztítja, gyömbér, fahéj, szegfűszeg, kurkuma serkenti.
Otthonunk, családunk, gyerekeink fontossága kerülhet előtérbe.


Szerdán – csütörtökön – pénteken du-ig az Oroszlán jegyben van.

Szívünkre figyeljünk oda jobban! Főzzünk árpát, mely segíti, életerőt ad.  Mazsolalé, kurkumás vagy szerecsendiós tea jó hatással van a szívre. Zab megelőzi a szívbetegséget!
Gerinctornának is itt a helye!
Most menjünk fodrászhoz – hajunk ehhez a jegyhez tartozik.


Szombaton – vasárnap a Szűz jegyben van.

Vékonybelünkre vigyázhatunk árpával, köménnyel, fahéjjal, korianderrel, körömvirággal. A parlagfű is segíti, féregűző, szünteti a hurutokat, lerakódásokat, az erjedő, rohadó és egyéb gázképződéseket.


Nagyon szép hetet kívánok sok szeretettel

www.asztrocsillag.hu



Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése