2015. szeptember 27., vasárnap

40. hét

Mit várhatunk a szeptember 28.-ával kezdődő héttől?

Sok kisebb utat, tárgyalásokat, beszélgetéseket – melyek lehetnek tanulással, külfölddel, de akár otthonunkkal kapcsolatosak is. 
Munkánkban, céljainkban pezsdülést, ötletekkel teli váratlan fordulatokat.

Az előbbiekre elsősorban az Oroszlánok, Rákok, Kosok számíthatnak, az utóbbira a Bikák, Mérlegek, Kosok, Oroszlánok, Vízöntők – akiknek nagyon jó diplomáciai érzékük még egy plusz segítségként érkezhet.

A félelmeink, önbizalomhiányunk még mindig jelen lehet, gátakat tud emelni, melyekre leginkább a Kosoknak, Szüzeknek és Ikreknek kell felkészülni.

A két utóbbi jegy a Bakokkal és Mérlegekkel együtt még mindig nagy belső változásokon mehetnek át, ahol az akarat elengedése, a rugalmas alkalmazkodás megtanulása a fő feladat.  
A levegő jegyűeknek ez könnyebben mehet, mint a föld jegyűeknek.  

Az elmélet persze mindig egyszerűbb, a gyakorlat már nehezebb, pláne, ha nem látjuk meg, hogy beleragadtunk egy-egy gondolatba, érzelembe.
ELENGEDÉS! ELENGEDÉS! Hagyni, hogy minden mozgásban legyen, átlátva a háttérben meghúzódó dinamikát, az egyik véglet szülte másik véglet szükségességét, mely a Kozmoszt mozgatja!
Ha ezt értjük, látjuk – a tudatosságunkkal kézben tudjuk tartani életünket, hisz általa már van esélyünk megállni a kényszerpályánkon.

A Halak a túlzásokra figyeljenek, igyekezzenek a közép felé, főleg az érzelmekben!

A Skorpiók a Bakokkal együtt nagyon jól vannak, önmagukat meghazudtolva nyitottak a világra, hitük másoknak is hitet tud adni.

A Nyilasok a körülöttük levő bizonytalanság, köd miatt kissé becsaphatóvá válhatnak a Szüzekkel együtt, akikre ez egyébként egyáltalán nem jellemző. Ha önsajnálatban vannak éppen, vállaljanak felelősséget, hogy nem véletlenül vannak egy-egy helyzetben, s ezzel már ki is tudnak lépni belőle!
Hogy kit melyik energia milyen mértékben érint meg – nagyon egyedi. 

Melyekről írtam, általánosságban igaz, de személyre szólóan akkor, ha épp azzal dolga van.
Minél inkább középpontunkban vagyunk, annál kevésbé érint meg bennünket a külvilág „zaja”, a történések, hisz elfogadásunk nem lendít bennünket végletesen sem az egyik, sem a másik oldalra.

A cél – ennek elérése, hisz középpontunkban tudjuk leginkább tenni „emberi” feladatunkat, ítélet nélkül Fényt hozni oda, ahol a félelem miatt nincs. Nem könnyű, de ezért jöttünk a Földre, ez a küldetésünk.


Hétfő hajnalban Kos Telihold van!

Minden ezen a napon duplán hat – figyeljünk gondolatainkra, szavainkra, tetteinkre!

Az utolsó két hétben megmutatkozott növő Hold által szimbolizált erőnk csúcsára érhet, a cél beteljesedhet. A „kint” után, az elcsendesedést, a befelé fordulást jelképező fogyó Holdnak kell nagyobb szerepet kapnia, mely tart a 2 hét múlva itt levő Mérleg Újholdig. A mindent elsöprő Kos erejétől a diplomatikus Mérleg másikra való odafigyeléséig kell eljutnunk.


Hétfőn – kedden a Hold a Kos jegyben van.

Igyunk csalán-, szeder-, zsálya teát, melyekben sok vas van, vér képzőek. Cickafark-, parlagfű-, pitypang tea vértisztító! Ne menjünk fejjel a falnak – a levendula nyugtat!

Szerdán – csütörtökön a Bika jegyben van.

A torok fertőtlenítésére diófalevél-, zsálya-, apróbojtorján-, parlagfű teát használhatunk, a gargarizálás erősíti!
Mondjuk ki, amit gondolunk, hogy ne gyulladjon be torkunk, de ne terheljünk fölöslegesen másokat, arra is figyeljünk! Megint csak az „Arany középút”!

Pénteken – szombaton az Ikrek jegyben van.

Duplán tehetünk karunkért, vállunkért, kezeinkért - tornával, mozgással. Idegrendszerünk a citromfű-, orbáncfű teát hálálja meg. Tűdön a kakukkfű-, kis-ezerjófű-, martilapufű teát.

Vasárnap a Rák jegyben van.

Otthonunk, családunk hívogathat. Főzzünk „családösszetartó” finomságokat! Gyomrunk kér nagyobb figyelmet. Veronika, cickafark az emésztést segíti, fahéj, bazsalikom erősíti, parlagfű megnyugtatja.


Nagyon szép, önmagunk felé vezető utat kívánok mindenkinek sok szeretettel:


Figyelem!

Október 5.- étől ismét minden hétfőn du. 4-8-ig, szeretettel várok mindenkit a Vörösoroszlán teaházban, a Jókai téren - ingyenes asztrológiai tanácsadásra. 
Köszönet érte a tulajdonosoknak J

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése