2015. szeptember 13., vasárnap

38. hét

Mire számíthatunk szeptember 14.-től?


Ha képesek vagyunk türelmetlenségünkből és akaratunkból engedni, akkor nyílhatnak a kapuk, sok új, érdekes emberrel kapcsolódhatunk, váratlan pénz érkezhet.

A héten erre a nagy tudatosságra elsősorban az Ikreknek, Szüzeknek és Mérlegeknek van szükségük. Őket viheti el leginkább az ösztönerő, az elengedés képtelensége. Ha nem tudnak együttműködni a Kozmosszal, azt a körülöttük levő akadályok jelzik, finoman vagy már esetleg durvábban figyelmeztetve őket.

Ötleteikkel, nagy rálátásukkal mindenen lendíthetnek az Oroszlánok, Vízöntők, Kosok, Bikák, Mérlegek – akiket ne akarjunk most korlátozni, mert nagy szabadságvágyuk úgysem fogja engedni, ki fognak törni! Minden újra, izgalmasra nyitottak, lepjük meg őket!

A Nyilasokat és a Szüzeket a mély együttérzésük, jó megérzéseik segíthetik, ha szeretnék mélyebben megérteni a világot, önmagukat, tanulni – most jó időszak lehet erre.

Mindannyiunknak a takarítás, rendrakás lendületesebben mehet. A Szüzeken kívül, akiknek mindez zsigerből jön, most a Rákok is tudnak ebben jeleskedni, vágyuk is lehet rá.

A Skorpióknak és Bakoknak, akik egyébként csendes szavúak, a kíváncsiskodásra, pletykálkodásra kell figyelniük, mely akadályokat tud teremteni általuk.

A Halaknak a túlzásba tudnak esni, a közép megtalálása lehet most feladat.

Ne felejtsük – a Világegyetem az egyensúlyra törekszik. A három Istenség – a teremtés, megtartás, rombolás teljesen összhangban van, ahogy a ki-be lélegzés is. Hagyjuk hullámozni az életet, teremtsünk, tartsunk meg, majd bölcsen engedjünk el!


Hétfőn – kedden –szerdán a Hold a Mérleg jegyben van.

Vesénkre tudunk duplán vigyázni nyárfalevél-, bodza- és zsurló teával. Használjunk petrezselymet, zellert - nagyon jó vízhajtó hatásuk van! Kapcsolatainkban tehetünk rendet, mellyel segíthetjük ezt a szervünket.


Csütörtökön – pénteken a Skorpió jegyben van.

Vastagbelünkért tehetünk hajdinával, kölessel, árpaliszttel, körömvirággal, csalánnal. A prosztatát a tökmag, kisvirágú füzike segíti. Engedjük el régi sérelmeinket, amihez természetesen a felszínre kell hozni, ami esetleg újból fájdalmat okoz, ám lehetőségünk van a tisztulásra.


Szombaton – vasárnap a Nyilas jegyben van.

Májunk köszöni meg az odafigyelést. A keserű ízek segítik, mint a gyermekláncfű, pitypang, parlagfű. Hajdina, articsóka, dió, máriatövis, kurkuma, vérehulló fecskefű, cickafark lehet még segítségére.

Nagyon szép hetet kívánok sok szeretettel


www.asztrocsillag.hu

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése