2015. augusztus 22., szombat

35. hét

Milyen lehet augusztus utolsó hete?

Félelmeink, önbizalomhiányunk felerősödhetnek
Ha a mögöttük levő erőt mederbe tudjuk terelni, segítségünkre lehetnek a „belső” rendrakásban, mely a felelősségvállalással kezdődik, s így nehéz „zsákjainktól” könnyebben szabadulunk.

A „zsákjainkban” természetesen a nehéz köveket az akaratunk jelképezi, mely öncélú, nem adni, hanem kapni akar – akár mindenáron is.

Ha önként nem, akkor kívülről kaphatunk segítséget akadályokkal, de igényünk is lehet a magányra - melyet leginkább a Rákok, Oroszlánok, Skorpiók, Nyilasok, Szüzek és Halak érezhetnek, de természetesen mindannyiunkra hatnak az égen megjelenő energiák.

Ám, azon se csodálkozzunk, ha tele vagyunk jó kedvvel, ötletekkel, szabadság utáni vággyal, újra való igénnyel, különleges érzésekkel, nyitottsággal, kapcsolódási örömmel, kedvességgel, bájjal, flörttel, különleges szerelemmel is – mely erőket legjobban a Mérlegek, Bikák, Kosok, Oroszlánok, Vízöntők tapasztalhatnak - s használják is ki! Legyenek „kint”, hogy majd mikor „bent” kell lenniük, legyen mit feldolgozni, legyen mit a helyére tenni!

E kettőnek egyensúlyban kell lenni, hogy jól érezzük magunkat, békesség legyen bennünk, hogy a tanulási folyamatunkban tudjunk haladni. Bármely szélsőségesség, bármely túlzás kibillenthet egyensúlyunkból, mely rossz érzés formájában jelez nekünk.

A hiúsággal a héten nem csak az Oroszlánoknak van dolguk, melyet ők alapvető feladatként vállaltak, hanem a Bakoknak, Rákoknak, Nyilasoknak, Szüzeknek is.

Mögötte mindig az elkülönülés áll, mely a magány fogságában, hidegségében tart, amit természetesen félelmeink gerjesztenek, mert nem látjuk meg még magunkban sem azt a csodát, mely minden élő létezéshez hozzátartozik.

Az Ikrek jegyűek bölcsességről tehetnek tanúbizonyságot – valahogy most érzik határaikat, nagyon  jó velük lenni.


Hétfőn – kedden a Hold a Nyilas jegyben van.

Méregteleníthetünk testileg, lelkileg – duplán segítjük a májunkat vele! Minden keserű íz is javára válik – pl. pitypang-, parlagfű-, cickafark-, apróbojtorján teája, nyers fogyasztása. Tejsavónak tisztító hatása van. Használjunk kurkumát, hajdinát! Ütögessük finoman a jobb bordaív alatti területet, a méregtelenítést segítjük vele.

Szerdán – csütörtökön – pénteken de. a Bak jegyben van.

Csontunkért tehetünk az ütögetésen kívül szezámmaggal, mákkal, árpával. Diólevél tea, parlagfű is segíti a csontképződést.
Kényeztessük magunkat masszázzsal, a bőr is a Bak jegyhez tartozik, ahogy a térd is, melyet az igaz alázat gyógyít a legjobban.

Péntek du. – szombaton – vasárnap a Vízöntő jegyben van.

Éljük meg szabadságunkat, hogy ne a testnek kelljen jelzéseket adni – ami természetesen nem jelenti a szabadosságot, a másokon való „átgázolást”!
Visszereinkre vigyázhatunk pl. körömvirágkrémmel, melyet most készíthetünk is, de vele és az apróbojtorján teájával is segíthetünk rajta.
Idegrendszerünk a nyugtató teákat hálálja meg – citromfű, levendula, orbáncfű. Árpa foszfor tartalma, pitypang virágának lecitin tartalma, a kakukkfű is nagy segítségünkre lehet.


Nagyon szép hetet kívánok mindenkinek sok szeretettel


www.asztrocsillag.hu

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése