2015. augusztus 16., vasárnap

34. hét

Mit várhatunk az aug.17.-ével kezdődő héten?


A szerelemtől a csendes befelé fordulásig még mindig minden lehetséges.
Gondoljuk végig, hangolódjunk szívünkre, keressük meg, amire most épp a leginkább szükségünk van, s teremtsük meg!

Ez már egy nagyfokú tudatosság, éberség, mely által akár „kint”, akár „bent” vagyunk – jól fogjuk magunkat érezni.

kettősséget, „mindent egyben” - leginkább az Oroszlánok, Nyilasok, Bikák és Mérlegek érezhetik. Próbálják meg e két erő egyensúlyát megtartani: éljék meg „kint” az újat, különlegeset, izgalmasat, ugyanakkor teremtsenek időt az egyedüllétre is, a feladatok feldolgozására, a csendes alázatra.

A legnagyobb erőben a Kos és a Vízöntő jeggyel szorosan kapcsolódók vannak – „nem férnek a bőrükbe”! Ám közben senkit nem akarnak bántani, csak egyszerűen tele vannak ötlettel, szabadságvággyal, újra való igénnyel. Ragyognak!

A Skorpióknak is szinte csak a „Nap ragyog” – sok utazás, beszélgetések, szellemi fejlődés, s higgadt, célirányos nyugodtság jellemezheti most őket.

A nagy érzelmek, melyeknek komoly, akár előző életből jövő mélysége is lehet (pl. nagy szerelem, gyerekszületés, szellemi átalakulás, stb.) a Szüzeket, Rákokat, Ikreket, Bakokat és Vízöntőket érintheti leginkább – ám legyenek éberek, mert ez párosulhat esetleg egy önbecsapással, illúziók keveredésével is kismértékben!

A Halakat elkaphatja a pletykálkodás, kíváncsiskodás, kritizálás hulláma. Igen, nehéz nekik ébernek lenni, de ha tudatosak, a nagy szívükkel együtt a békét tudják hozni mindenkinek, az egész Világnak.

Ne ijedjünk meg a terheknek látszó feladatoktól, hisz a munka (mely lehet külső, lehet belső is) eredménye a jó érzés, a megbékélés! Nincs, nem lehet – a Világmindenség egyensúlyra való törekvése miatt – boldogság, befektetés nélkül! Bármiről is úgy tűnjék, hogy szerencsénk volt, a mögött kell lenni „adásnak” is, mely épp visszaérkezett hozzánk.

Ne dőljünk be a félelmet keltő szavaknak, írásoknak – aki fél, azt lehet „dönteni”, s ez a célja! Tegyük szeretettel, éberen, tudatosan a dolgunk! Amit meg kell élnünk, az elkerülhetetlen, javunkat fogja szolgálni, amit nem, annak meg kár elvenni kivetítéseink miatt a pillanatijaink boldogságát!
Persze, ehhez középpontunkban kell lenni – tehát J biciklizzünk sokat, mely nem engedi sem a jobbra, sem a balra való dőlést! J


Hétfőn a Hold még a Szűz jegyben van.

Vékonybelünk kerülhet fókuszba! Az árpa csökkenti a bélproblémákat, bár melegít is, ami most nem biztos, hogy hiányzik.  Használjunk köményt, koriandert, fahéjat, mely az erjedést gátolja! Körömvirágot tehetünk turmixunkba, mely féregűző a parlagfűvel együtt. A bazsalikom szélhajtó!
S a legfontosabb: NE KRITIZÁLJUNK! – azok a gondolatok terhelik fizikai szinten beleinket.


Kedden – szerdán a Mérleg jegyben van.

Még javában ehetjük a dinnyét, mely az egyik legjobb gyógyszere a vesének! Petrezselyem, zeller, pitypang is mind a segítségére van.  Tartsuk még ebben a nagy melegben is mindig melegen!


Csütörtökön – pénteken – szombaton a Skorpió jegyben van.

Vastagbelünk kér figyelmet, tehetünk érte duplán! Elsősorban a fájdalmaink elengedésével, feldolgozásával. Fizikai szinten segítségére a hajdina, köles, árpalisztből készült ételek, a körömvirág, parlagfű van – az utóbbit most úton, útfélen lehet találni, próbáljuk nyersen fogyasztani! Gyomrunk is hálás lesz érte, minden bajt orvosol.


 Vasárnap a Nyilas jegyben van.

Májunkat segíti duplán minden keserű íz – pitypang, cickafark, parlagfű! Használjunk kurkumát, sáfrányt, igyunk tejsavót!


Nagyon szép, kihívásokban, meglepetésekben, bölcsességben, egyensúlyban teli hetet kívánok sok szeretettel:


www.asztrocsillag.hu

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése