2014. június 29., vasárnap

27. hét

Milyen lehet július első hete?

Érzelmekkel teli. A család fontossága előtérbe kerülhet.

Itt van a végtelen, együtt érző szeretet, ahogy egy anya szereti gyerekét - melyet leginkább a Rákok, Oroszlánok, Halak érezhetnek. Ez hozhatja számukra a vágyat a művészetek iránt is – zene, film, festészet, költészet, stb. - a felsőbb világgal való kapcsolódásra, meditálásra. Az utazás is jelentős szerepet kaphat, a vízpart, egy messzi, tengeren túli utazás.

Egy másik érzelem is itt lehet a héten, s ez az önsajnálat.

E mögött egy szebb világ iránti vágy van, mely nem akarja elfogadni a valóságot, megteremti az önbecsapást, s a józanodás könnyeit. Ha már tudunk sírni, az jó, ott már oldódnak a megfagyott energiák!  Leginkább az Ikreknek, Bikáknak, Mérlegeknek és a Halaknak kell erre számítani!

Ezeknek az energiáknak, a szép utáni vágyunknak - utat lehet találni az alkotással, meditálással, mások segítésével. Hát alkossunk! Zenéljünk, fotózzunk, fessünk…

A Kosok és Mérlegek végre felszabadultak egy erősen lehúzó, akaratos erőből, ami nem csak nekik, de környezetüknek is egy fellélegzés lehet.

A Bakok és Skorpiók is mintha kicsit csendesednének. Talán kevésbé feszíti őket az a belső, robbanó energia, melynek utat kellett eddig törnie, bár még mindig itt lehet a türelmetlenség.

A Szüzek utaznának, a Nyilasok meg a családdal szeretnének szárnyalni.

A legnehezebb a Vízöntő jeggyel szorosan kapcsolódóknak van - öntörvényűségük miatt. Mindenkinek van igazsága! – de hisz ezt ők jól tudják, hisz mindent képesek felülről látni.


Hétfőn – kedden a Hold az Oroszlán jegyben van.

Figyeljünk gerincünkre, szívünkre! Együnk árpát, galagonyát! Hajunk is duplán meghálálja, ha teszünk érte! Most menjünk fodrászhoz, kényeztessük fejbőrünket pakolással, masszírozással!

Szerdán – csütörtökön - pénteken a Szűz jegyben van.

Az árpa csökkenti a bélproblémákat. Használjuk a köményt, koriandert a konyhában! A fahéj az erjedést gátolja, a körömvirág – féregűző!

Szombaton – vasárnap a Mérleg jegyben van.

Párkapcsolatunkért megértésünkkel, vesénkért gyógy-, fűszernövényekkel tehetünk duplán!
Vízhajtó a petrezselyem, zeller, pitypang! Igyunk sok vizet, + erdei aranyvessző, bodza, nyírfa teát! Engedjük el azt, aminek már nincs helye!

Nagyon szép hetet kívánok mindenkinek sok szeretettel



Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése