2014. június 15., vasárnap

25. hét



Mire számíthatunk június 16.-tól?

Sok kisebb utazásra, beszélgetésekre, kapcsolódásokra, tárgyalásokra.  Sok mindent meg is érthetünk, a tudásunk segítheti a spirituális emelkedésünket.

Leginkább erre az Ikrek, Oroszlánok és Szüzek számíthatnak, s ha szerepelniük kell, nem fognak kétségbe esni, meg fogják nyerni közönségüket.

Vágyhatunk az élet örömeire isa gasztronómiai élvezetekre, szerelemre – ám mintha egy erő mégis visszafogna bennünket, a csendre, az egyedüllétre is szükségünk lehet, ami mögött lehet, hogy egy szerelmi konfliktus áll.  Ez leginkább a Bika, Mérleg, Skorpió és Nyilas jeggyel szorosan kapcsolódókat érintheti, bár a Nyilasoknak a kapcsolatuk épp stabilizálódhat szakítás helyett.

Kosoknál, Vízöntőknél, Bakoknál a helyzet még mindig változatlan lehet – ők cipelik most legjobban a „terheket”, a saját akaratuk, türelmetlenségük miatt. Ám épp ezért nekik van a legnagyobb fejlődési lehetőségük, ha tudnak változni, engedni.

Mondani könnyebb, mint tenni – úgyhogy segítsük őket megértésünkkel, belső közepünkből áradó nyugodt elfogadásunkkal, szeretetünkkel, ugyanakkor határaink határozott megvédésével.

A Rákok és Halak lehet, hogy kicsit egyedül érzik magukat, ám igényük is lehet erre, a szabadságra. Hagyjuk most őket!  


Június 21.-én, szombaton Nyári Napforduló lesz!

A nap és a természet erejének kicsúcsosodása! Ekkor a leghosszabb a nappal az évben – s ettől fogva egyre rövidülnek majd a nappalok.

Mindennek van kezdete, csúcsa, vége – ettől a naptól fogva el kell indulnunk visszafelé.

Végig gondolhatjuk az életünkben levő folyamatokat, hogy miben hol tartunk, van –e bátorságunk a kitartáshoz, a visszaforduláshoz vagy a Sorsnak kell hozzá segíteni, bennünket.

Hétfőn – kedden a Hold a Vízöntő jegyben van.
Szabadságunk felerősödhet, adjunk neki helyet!
Lábszárunkért s idegrendszerünkért tehetünk most duplán. Visszereinknek a körömvirágkrém segíthet, az idegrendszerünket az árpa foszfor tartalma nyugtatja, a levendula és zsálya az agy vérellátását fokozza.

Szerdán – csütörtökön a Halakban van.
A felelősségvállalásra hívja fel figyelmünket.
Lábunkért tehetünk ilyenkor legjobban, akár lábfürdővel, masszázzsal, nyirokrendszerünkért a tejoltó galaj teával.

Pénteken – szombaton - vasárnap a Kos jegyben.
Fejünkre figyeljünk, érrendszerünkre! Ne rohanjunk fejjel a falnak, összetörhetjük magunkat!

Zsálya és szederlevél tea tele van vassal, mely erőt ad, a csalán vérképző. A hajdina és levendula a magas vérnyomásra jó. Dió, cickafark nagyszerű vértisztító!

Sportoljunk, hogy a bennünk levő energia utat találjon!

Nagyon szép hetet kívánok mindenkinek sok szeretettel
www.asztrocsillag.hu

Figyelem! Szeretettel várok mindenkit ismét ingyenes asztrológiai elemzésre péntekenként du. 5-8 h között Kerepesen, a Royal Station Szabadidőközpontban!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése