2014. június 8., vasárnap

24. hét

Milyen hétre számíthatunk június 9.-től?

Annyira színesek az égen az energiák, hogy mindenki kiválaszthatja azokat a történéseket, amiket legjobban szeretne.

Ha valaki szerelemre vágyik, akkor azzal az energiával fog összerezegni. Erre leginkább a Bikák, Mérlegek, Skorpiók és Bakok számíthatnak – de nem csak a szerelem, de a gyógyító energiák is velük vannak. Adhatják ezt akár másoknak, akár maguk is gyógyulhatnak, újjászülethetnek, ha erre van szükségük.

A művészetekkel való kapcsolódás, akár alkotás szinten is – a Halakat, Rákokat, Ikreket, Szüzeket érintheti – de természetesen minden jegyre hatnak. Elsősorban a költészet, írás kerülhet előtérbe, de lehet ez foto, film, festészet, zene, más művészeti ág is.

Bennük a tengerre vágyás is itt felerősödhet, s be is vonzhatják a lehetőséget az utazásra.

Aki küzdésre, erőpróbára vágyik, annak is van lehetősége kipróbálni magát, csak túl komolyan ne vegyék ezt a szerepet, éberen figyelni kell, hogy mikor megy át rombolásba, s arra valóban szükség van –e?  Ez még mindig a Kosokat, Vízöntőket és Bakokat érintheti legjobban, de a Mérlegek és Skorpiók is selejtezhetnek még mindig nagy lendülettel, akár kényszeresen is.
Nem kell mindent kidobni! Lehet, hogy csak meg kell javítani!”

Az Oroszlánok már - legalább gondolatban - „nyaralnak”! Tele vannak ötlettel, lendülettel, mozgathatják barátaikat, inspirálhatják őket az utazásra.

A Nyilas jeggyel szorosan kapcsolódók lehet, hogy most nem ismernek annyira magukra – inkább otthon maradnának, örülnek a csendnek. Egy belső rendrakás folyamatában vannak, ami saját középpontjukba tudja őket segíteni – amire nagy szükségük lehet most.


13. –án pénteken Telihold van a Nyilas jegyben, s 10 milliószoros nap is egyben!


Figyeljünk gondolatainkra, szavainkra, tetteinkre - hatalmas teremtő erővel rendelkezünk! A két héttel ezelőtt, Újholdkor elindított céljaink mostanra kibontakozhatnak.

E naptól kezdve két hétig ne a növekedésnek adjuk energiánkat, hanem azoknak, amit inkább csökkenteni szeretnénk –hisz ehhez fog a Hold hozzá segíteni. Ezeket érdemes végig gondolni! Pl. ilyenkor vágjunk bele a fogyókúrába, rossz szokásaink elengedésébe!

Az e napon gyűjtött gyógynövényeknek erősebb a gyógyhatása – még lehet szedni kakukkfüvet, már lehet cickafarkat, stb. Ha krémet szeretnénk készíteni, most lehet elkezdeni – s adalékoktól mentes lesz! Növények tápoldatozásának is most van ideje!

Hétfőn a Hold a Mérleg jegyben van.

Figyeljünk kapcsolatainkra! A művészetek előtérbe kerülhetnek, alkossunk!

Vesénkért tehetünk most duplán, igyunk sok vizet! Segít a nyírfa, bodza zsurló, pitypang tea.  Jól szórjuk meg ételünket petrezselyemlevéllel, főzhetünk árpát, ami szintén vízhajtó.

Kedden – szerdán a Skorpió jegyben van.

Most szavainknak mélysége van. Vágyhatunk a csendre, érteni szeretnénk a miérteket.

A vastagbéllel kapcsolatos feladatoknak, mint elengedés – akár fizikai, akár lelki-, ill. szellemsíkon – az ideje Ne ragaszkodjunk semmihez! Az élet a mozgásban van!

Főzzünk hajdinából, igyunk csalán, cickafark teát! Prosztatára a tökmag, kisvirágú füzike jó!

Csütörtökön – pénteken a Nyilas jegyben van.

Csak középen! E jegy túlzásait próbáljuk meg elkerülni!
A méreganyagok elengedése lenne a feladat – elsősorban a lelkünkből. A megbocsátási képesség – kegyelem. Akár másnak, akár másoknak.

Testünket májunk erősítésével - hajdina, máriatövis, kurkuma, vérehulló fecskefű, cickafark - segíthetjük.    A pemetefű cukorka, a keserű ízek, mint gyermekláncfű, cickafark is az övé.

Szombat – vasárnap a Bak jegyben.

Céljainkat rendezgethetjük.

Csontjainkért, térdünkért, fogainkért, bőrünkért tehetünk duplán.
Árpával, szezámmaggal, diólevél teával, masszázzsal – s persze nagy-nagy alázattal!

Nagyon szép, építő teremtéssel teli hetet kívánok mindenkinek sok szeretettel



FIGYELEM! Pénteken, a kerepesi Royal Station sportcentrumban nem leszek megtalálható Legközelebb június 20.-án várok itt mindenkit szeretettel ingyenes asztrológiai elemzésre.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése