2014. június 22., vasárnap

26. hét

Milyen lehet június utolsó hete?

A család, a gyerekek kerülhetnek a középpontba, s a végtelen szeretet.

Az angyalok itt vannak körülöttünk, alig várják, hogy kérjünk, hogy segíthessenek, adhassanak, úgyhogy bátran mondjuk el, írjuk le kívánságainkat – csak tegyük a végére, hogy „legyen úgy, ahogy lennie kell!”.
Ebben a mondatban benne van az alázat, az elengedés, s már nem az erőből való akaratunk uralkodik.

Erre az angyali szeretetre leginkább az Oroszlánok, Rákok, Ikrek, Szüzek, Bikák, Nyilasok és a Halak számíthatnak –de természetesen mindannyiunkban vannak kapcsolódások ezekkel a jegyekkel, így bárki rátalálhat.

A művészetekkel, tengeren túli utazással való találkozást is ez az energia segíti, alkossunk, utazzunk – mélységében tudunk kapcsolódni a Kozmosszal!

Szükségünk lehet a mozgásra, mind fizikailag, mind szellemileg – beszélgessünk, találkozzunk barátainkkal, a világ felé való nyitottságunk most hangsúlyt kaphat.

Kisebb mértékű bezárkózás elsősorban a Rákokat, Skorpióikat és a Bikákat érintheti.

Továbbra is a legtöbb feladatot a Skorpió, Bak, Kos, Mérleg, Vízöntő jeggyel szorosan kapcsolódók kaphatják – ahol tart még az erős akarat, türelmetlenség, kényszeres szabadságvágy erőltetése, mely robbantgathat, akadályokat képezhet, s ha már a saját határain túl lép, várható a visszajelzés!

Helye van a selejtezésnek, saját „területünk” megvédésének, ám ha kéretlenül mások életébe belenyúlunk, tapasztalásként meg kell élni ugyanazt, a mi területünkön is fogunk másokat találni.
Ne az erőnket, csak az akaratunkat engedjük el! Építsünk rombolás helyett!


27.-én pénteken Újhold van a Rák jegyben!

Ahogy minden Újholdnál – böjtöljünk! A test méregtelenítése ilyenkor a legnagyobb! 
Ne csak az ennivalóra gondoljunk - érdemes próbálgatni határainkat, lemondani vágyainkról, sutba dobni rossz szokásainkat!

Végig gondolhatjuk, hogy mit szeretnénk a következő időszakban építeni, bővíteni, s előtérbe kerülhetnek a családdal, otthonunkkal kapcsolatos elmaradások
Milyen céljaink vannak a hivatásunkban hisz 2 hét múlva Telihold lesz a Bak jegyben, s a növekedő Hold ezt fogja segíteni. Hol vannak a határok e két életterület között, mit tehetünk, hogy egyensúlyban legyenek?

Minden házimunkát könnyebb ezen a napon végezni, kevesebb tisztítószerre van szükségünk. Nem csak az egészséges, de minden növényt és fát, melyek nem akarnak nőni, satnyulnak, betegek, ilyenkor kell megmetszeni, hogy a gyógyulás elinduljon.

Hétfőn-kedd du.-ig  a Hold a Bika jegyben van.

Duplán tehetünk torkunkért, hangszálainkért, mely fertőtlenítésére használjuk a diófa és apróbojtorján teát.

Kedd du.-tól – szerdán – csütörtökön az Ikrek jegyben van.

Figyeljünk kezeinkre, tüdőnkre, idegrendszerünkre! A tüdőre - útifű, kakukkfű, martilapu, pemetefű és ezerjófű teával, utóbbira citromfű, orbáncfű, s menta teával.

Pénteken-szombaton a Rák jegyben van.

Gyomrunk igényli a kényeztetést! Mértékkel együnk, s valóban rágjuk meg jól az ételt, hogy segítsük ezzel is. A cickafark-, veronika teának nagyon hálás lesz!
 Ha mégis jelez, gondolkozzunk el – mit „nem vesz be a gyomrunk” lelki szinten?

Vasárnap az Oroszlán jegyben van.

Árpával, galagonyával segíthetjük szívünket, s ha megnyitjuk a szeretetet hálával, imával, megértéssel.   
Most menjünk fodrászhoz, ápoljuk, kényeztessük hajunkat pakolással, fejbőrünk masszírozásával, hisz ebben a jegyben biztos siker van az „Oroszlán sörénye” miatt! Gerincünket tornával erősítsük!
Nagyon szép hetet kívánok mindenkinek sok szeretettel


Figyelem! A kerepesi  Royal Station Sport- Szabadidő és Egészség központban is nyári szünet miatt az ingyenes asztrológiai tanácsadás szünetel!

Személyes tanácsadásra viszont a nyári időszakban is szeretettel várok mindenkit!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése