2014. május 25., vasárnap

22. hét

Milyen lehet május utolsó hete?

Lesz lehetőségünk feladatokkal találkozni!

Legfontosabbak ezek közül még mindig az erős akarat, mely legszenvedélyesebben a Mérlegeknél, Kosoknál, Skorpióknál, Vízöntőknél és Bakoknál jelenhet meg.

A Mérleg jegyűek még mindig meglephetnek bennünket ezzel, hisz ők alapvetően a harmóniára törekednek, akár önmaguk feláldozásával is.  

A most még bennük levő nagyfokú szabadságvágyat is igyekezzenek nem elfojtani, ugyanakkor a másik végletbe sem esni! Ha ki kell törni valaminek, azt egyszer csak engedni kell, - valószínű épp ezzel fog beállni az egyensúly!

Ez a türelmetlen szabadságvágy a fent említett összes jegyre is igaz lehet, pluszban még a Nyilasokra és a Rákokra is. Próbálják meg megtalálni azokat a területeket, ahol az életükbe izgalmat, új dolgokat tudnak bevinni – ezzel terelve mederbe ennek az erőnek a feszültségeit.

A héten legjobban az Ikrek, Szüzek és Bikák érezhetik magukat – egyszerűen elemükben vannak. Jönnek-mennek, tárgyalnak, csacsognak, flörtölhetnek – egyszóval mozgásban vannak. Természetesen, a Bikák a maguk nyugodtságukkal J.

Ez a jókedvű, emberekkel való kapcsolódás az Oroszlánokra is jellemző lehet, bár ők érezhetnek most csalódást, önsajnálatot is. Kerülhetnek olyan helyzetbe, ahonnan legszívesebben menekülnének. Feladatot jelenthet most nekik egy-egy dologban a felelősségvállalás, a valósággal való szembenézés.

A Halaknak a hiúságukra kell figyelni – egy jó szó, egy kis „káprázat” könnyen kibillentheti őket eredeti álláspontjukról, s belemehetnek olyan dolgokba, melyek mögött csak a hiúság van. Vagy - épp a héten érkeznek meg az ilyen döntésekből fakadó következmények.


Szerdán az Ikrek jegyében Újhold van!

Ismét érdemes elcsendesedni, befelé fordulni, rendet tenni gondolatainkban, kapcsolatainkban!

Ezen a napon a fények élesebbek, több fényt szívunk magunkba mi is, a növények is. Ha lehet, az ágyneműt is tegyük ki szellőztetni! Minden házimunkát könnyebb most elvégezni!

Ha lehet, böjtöljünk!
Akár fizikai síkon, mert a szervezetünkből most a méreganyagoktól nagyon hatékonyan tudunk szabadulni, akár mentális síkon, hogy a mérgező gondolatok ne torlaszolják el az utunkat!

A következő hetekben (június. 13.-án Telihold) a növekedéshez kapunk energiát.
Bármit bővíteni, teremteni szeretnénk, most könnyebben tudjuk majd tenni. Új szokást, új terveinket most indítsuk el!

Most ültessük át a növényeket. de ne ekkor trágyázzuk a földet!

Közben el kell tudnunk jutni az Ikrek racionális tudásától a Nyilas jegy bölcsességéig, hitéig, mely már nem csak ésszel látja a dolgokat, hanem rálátása is van, hisz egy magasabb szintről néz mindent.

Hétfőn – kedden a Bika jegyében van a Hold.

A torkunkra figyeljünk – duplán tehetünk érte! Diólevél teával fertőtleníteni tudjuk, szurokfű, vadmajoranna főzetével a pajzsmirigyet segíthetjük!

Szerdán- csütörtökön – pénteken az Ikrek jegyben.

Idegrendszerünk, karunk, kezünk, vállunk, tűdönk legyen előtérben!
Az elsőre citromfű, orbáncfű, menta tea, a tüdőre - útifű, a kakukkfű, a martilapu, a pemetefű, az ezerjófű tea a legjobb.
Kezeinkre fokozottabban vigyázzunk, ne kapkodjunk, mert sérülhet!

Szombaton- vasárnap a Rák jegyben lesz.

Gyomrunkra, mellünkre figyeljünk! A diólevél-, veronika tea az emésztési zavarokra, a cickafark a gyomrot segíti. Legjobb, ha jól megrágjuk az ételt, s persze az Életet, amit fogadjunk be, engedve az egyoldalú látásmódból!

Nagyon szép hetet kívánok sok szeretettel:


www.asztrocsillag.hu

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése