2014. május 19., hétfő

21. hét

Milyen hétre számíthatunk május 19.-től?


A 19-es szám a feltételnélküli szeretet száma – így egy ez egy kicsit irányt is mutat nekünk, hogy milyen irányba tartsunk. Hogy nem lesz könnyű?

Igen, elvihet bennünket még mindig a birtoklás, akarat, türelmetlenség - főleg a Vízöntő, Kos, Mérleg és Bak jeggyel szorosan kapcsolódókat.

Ha nem tudják magukban ezeket az erőket felismerni, mederbe terelni, akkor más mutathatja meg nekik. Ha a hatóság által találkoznak ezekkel az erőkkel, ne csodálkozzanak!

Legbelül tudnunk kell, hogy minden akadály valójában a segítségünkre van. Ha önként nem találjuk a határaikat, kívülről kapunk hozzá segítséget.

A Bakoknak könnyebb lehet megoldást találni, hisz mindezek mellett tele lehetnek hittel, végtelen szeretettel is a Rák jegyűekkel együtt, bármi nehézség éri őket, ki tudnak lépni a bosszankodásból, önsanyargatásból.

A Rákok a Bikák mellett szerepelhetnek is, ragyoghatnak, átvehetik a vezetést, irányítást bárhol vannak, hisz érzik magukban az erőt – csak ne éljenek vissza vele, hisz érzelmeikkel hatást tudnak gyakorolni másokra!

A héten a legtürelmetlenebbek, a legnagyobb szabadságvágyuk a Kos, Mérleg, Skorpió, Bak, Nyilas és a Rák jeggyel szorosan kapcsolódóknak lehet – kicsit lassabban!

A türelmetlen ember kapni, nem adni akar!

Ne menjenek fejjel a falnak! Ne selejtezzenek ki mindent, hisz később esetleg megbánhatják! Nézegessék meg, porolgassák le a már „nem szeretem” dolgokat, kapcsolatokat, s lehet, hogy rájönnek, hogy mégis csak érték még számukra. Tovább ajándékozni is jobb érzés úgy, ha önmagukban rendbe tették.

Az Ikrek és Szűz jegyűek sziporkázhatnak! Tele vannak ötlettel, szépséggel, bájjal, kedvességgel, szeretettel. A flört most nagyon megy nekik, megbabonázva a másik nemet.

Oroszlánoknak az élet élvezetei juthatnak most, amit nem is bánnak, s van is rá igényük – s mindemellett érzékenyek, gondoskodók, együtt érzőek is. Jó velük lenni!

A Halak megint csak egyedül érezhetik magukat a bennük levő végtelen szeretettel, álmokkal, alkotással, angyalokkal való találkozásokkal.


A Hold 

Hétfőn – a Bak jegyben van.

Csontjainkat, térdünket, bőrünket segíthetjük ilyenkor – szezámmaggal, amaránttal, árpával, diólevél teával, s nagy alázattal. Egy masszázs ilyenkor „mennyekbe” emelhet!

Kedden - szerdán a Vízöntő jegyben van.

Lábszárunk, idegrendszerünk hálálja meg, ha figyelünk rá.

Dupla hatást érhetünk el visszereinknél - körömvirág krémmel! Belsőleg szederlevél-, zsálya, erdei málnalevél tea. Nyugodtságunkért zsálya, citromfű, orbáncfű teát igyunk – az utóbbi kettőt inkább az esti órákban!

Csütörtökön – pénteken – szombaton a Halak jegyében van. 

Lábfejünket kényeztessük lábfürdővel, talpmasszázzsal.

Nyirokrendszerünk támogatására igyunk tejoltó galaj (macskakarom) teát.

Vasárnap –a  Kos jegyben.

Dió -, cickafarktea nagyszerű vértisztító, a csalán, szederlevél vérképző.

Nagyon szép hetet kívánok mindenkinek sok szeretettel

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése