2014. május 11., vasárnap

20. hét

Mire számíthatunk május 12.-vel kezdődő héten?

Lendületre! Tele lehetünk ötletekkel, amiket meg szeretnénk valósítani.

Leginkább ez a pozitív, beszélgetésre nyitott, kedves nyitottság az Ikrekre, Szüzekre, Kosokra és Mérlegekre lehet jellemző. A sok kisebb út, tárgyalás mellett a sport is helyet kaphat az életükbe, gyorsaságuk most felülmúlhatatlan!

Az Ikrek és Szüzek legyenek éberek, most becsaphatók! Annak ellenére, hogy ez egyáltalán nem jellemző erre a két jegyre, most az álmaik, illúzióik csapdájába eshetnek, ami hozza magával a csalódás lehetőségét, az önsajnálatban való dagonyázást.

Mindent mi teremtünk az életünkben! Ha jó, élvezzük! Ha nem jó, teremtsünk mást! – csak ne vádaskodjunk a felelősségünket áthárítva!

Természetesen ez is, mint mindig minden - mindannyiunkra vonatkoziklegyünk korrektek, hisz amit adunk másoknak, azt kapjuk vissza! Előnyhöz akarunk jutni „csúsztatással”? – mások is fogják használni ezeket a lehetőséget velünk szemben – hogy a Kozmosz egyensúlya fennmaradjon, tapasztalhassuk meg a másik oldalt is.

Az égen levő energiák e héten mutatják a bennünk levő korrektséget, bölcsességet, hitet, szeretetet is, melyekre leginkább a Bakok, Nyilasok, Rákok, Skorpiók, Bikák és Oroszlánok számíthatnak.

Szükség is van rá, hisz még mindig dominálhat bennük az erős akarat, uralkodási vágy, birtoklás, érzelmi zsarolás – melyet legjobban a Bakok, Rákok, Kosok, Mérlegek, Skorpiók és Bikák érezhetnek, mely vegyülhet még nagyfokú türelmetlenséggel, kényszeres szabadságvággyal is.

Nehéz megtalálni az egyensúlyt az életben, - hagyni, hogy a „ki-, és belégzés”, az „adok/kapok”, harmóniában legyenek – egyik se legyen több a másiknál –hisz akkor felborul a Rend, a Béke.

 A Halak a kíváncsiskodás és pletykálkodás csapdájába eshetnek! Erre figyeljenek!


14.-én, szerdán este Telihold van a Skorpió jegyben!

Használjuk ki a Telihold erejét a gyógyuláshoz, terveink megvalósításához, régóta halogatott ügyek befejezéséhez is.

Ezen a napon gyűjtött gyógynövényekakác, bodzanagyobb gyógyerőt fejtenek ki. Kenőcsök elkészítésének is ez a legjobb idő.

Ilyenkor tápoldatozzuk növényeinket, de ilyenkor ne metsszük meg, mert „elvérezhetnek”!

A következő két hét a tisztításé, méregtelenítésé legyen. Bármit csökkenteni szeretnénk, akár súlyunk, akár nehéz tulajdonságaink elhagyását – most kezdjük el!

Hétfőn - kedden a Hold a Mérleg jegyben van!

Vesénkért most duplán tehetünk! Igyunk sok vizet, bodza, nyírfateát! Árpa, petrezselyem, zeller, pitypang szintén vizelethajtó!

Az ágyneműt érdemes kitenni, szellőztetni! Meghálálja! A téli ruhák el tételének a napjai is.

Próbáljuk rendezni párkapcsolati problémáinkat – amit látunk a másikban, azt lássuk meg magunkban is, hisz a társunk csak megmutatja, amit nem szeretnénk felvállalni!

Szerdán – csütörtökön a Skorpió jegyben van.

Nemi szerveinkért, orrunkért, vastagbelünkért tehetünk duplán – cickafark teával, csalánnal, hajdinával.

Érdemes megvizsgálni a birtokló és feltételnélküli, valódi szeretet közötti különbséget!

Pénteken - szombaton a Nyilas jegyben van.

Májunk, csípőnk, combunk szerepe kerülhet előtérbe.
Szintén a cickafark segítségünkre lehet ebben, de a kurkuma, máriatövis, hajdina is!

Ágyneműnk szellőztetése ezeken a napokon is! - dupla energiát tud tárolni.

Vasárnap a Bak jegyben van.

Csontjainkért, bőrünkért, térdünkért tehetünk – árpával, diólevél teával, masszázzsal.

Ha ezen a napon szőrtelenítünk, szinte ki sem nő ki újra, s ugyan ez vonatkozik a kigyomlált növényekre is!

Az ő területe a határok megtalálása – így segíthetünk magunknak határaink megtalálásával is, jógával, hegyekbe való kirándulással, alázattal.


Bölcs teremtéssel teli, szép hetet kívánva - szeretettel:


www.asztrocsillag.hu

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése