2019. augusztus 25., vasárnap

35. hét


Mire számíthatunk augusztus utolsó hetén?

Megújulásra, ötletekre, váratlan, különleges történésekre, melyek segítenek egy új vágányra tenni  bennünket, elhagyni azt, amit már meghaladtunk.

Minderre leginkább az Oroszlánok, Kosok, Bikák, Mérlegek, Szüzek, Rákok és Vízöntők számíthatnak, akik hatalmas szabadságvágya nem párosul türelmetlenséggel, akarattal, de útmutató bölcsességgel igen.

Nem csak különlegesek és jobbnál jobb ötletekkel vannak teli, de nagyon szépek is, úgyhogy ne csodálkozzanak, ha egy váratlan szerelem is rájuk talál – nem véletlenül!
Hab a tortán, hogy mindent végtelen nagy gondoskodással teli szeretettel tesznek. A konyhában is kibontakoztathatják kreativitásukat, vagy otthonukat újíthatják meg, behozva a modernt, extrémet, a „húúú, de jó!” döbbenetét.

A Bakok, Skorpiók és Halak még mindig két lábbal állnak a Földön, tele érzelemmel, gyakorlatiassággal és bölcsességgel.
Igaz, az utóbbiakat még mindig vihetik a nagy hullámok, melyek hozzák a bonyodalmakat is, nem könnyű nekik a közepet megtalálni, ha nem tudatosak.

A Nyilasok érezhetik magukat a legrosszabb passzban, egészen addig, míg el nem sírják könnyeiket, nem sajnálják magukat annyira, hogy már ők is beleunnak, melyet követhet a felelősségvállalás, a rendcsinálás, s az új megteremtése.

Érdemes figyelniük a többieket, akik most ebben nagyon jók, bátran csatlakozzanak vágányaikra, ne erőltessék magukra a már „kinőtt nadrágot”! 
A sport és az alkotás is nagy segítségükre lehet ebben, ahol mindig csak az első lépés a nehéz.

Az Ikreknek a vezetőképességük bontakozhat ki, bár ne csodálkozzanak azon, ha „alattvalóik” valami oknál fogva elmaradnak mögülük! Meglehet azért, mert először saját magukat kell kézen fogni, s ha már középpontjukban vannak, akkor lehet irányt mutatni másoknak.

Pénteken Újhold van a Szűz jegyben!

Itt az ideje a megújulásnak, a régi, már nem szükséges kiselejtezésének.
Hagyjuk magunkat inspirálni, egymásból is hozzuk ki az újult energiákat – ötleteinkkel, biztatásunkkal, odafigyelésünkkel!

Ilyenkor méregtelenít legintenzívebben szervezetünk, érdemes böjtölni - nem csak testi, de lelki-, szellemi szinten is! Azonban ne állítsunk magunk elé olyan akadályokat, melyeket képtelenség átugrani, de tegyük napunkat egy kicsit egészségesebbé, másokra odafigyelőbbé, tudatosabbá!

A Szűz jegy energiái ebben kifejezetten segítségünkre vannak, hisz ők, akik leginkább igyekeznek vigyázni testükre, alázattal szolgálni a világot.

Bármilyen növény metszésre szorul, most tegyük, a nedvek lefelé szállnak, nem véreznek el!
Gyógykrémek készítésének is itt az ideje, hatóanyagaik mélyen raktározódnak bennük.

Hétfőn – kedden a Hold a Rák jegyben van.

Gyomrunk kér figyelmet. Erősítsük lestyánnal, fahéjjal, bazsalikommal, amellett, hogy jól megrágjuk az ételt! A diólevél-, veronika teája emésztési zavarokra jó, pitypang, parlagfű tisztítja, gyömbér serkenti.

Szerdán – csütörtökön az Oroszlán jegyben van.

Vigyázzunk gerincünkre – tornával, gerincességgel! Szívünk nagyon hálás a galagonyáért, minden formájában, persze a legjobban a szeretet gyógyítja – engedjük el félelmeinket, mely bezárja! 
Árpa, zab életerőt ad, megelőzi a szívbetegségeket, s egy doromboló macska is ugyanezt a hatást éri el, ha szívünk felett fekszik.

Pénteken – szombaton a Szűz jegyben van.

Vékonybelünk kér figyelmet. Használjunk köményt, koriandert, fahéjat, melyek az erjedést gátolják! Parlagfű, körömvirág féregűző, szünteti a hurutokat, bazsalikom szélhajtó.

Vasárnap a Mérleg jegyben van.

Vesénkért tehetünk duplán. Igyunk elegendő, élő vizet! Bodza-, zsurló-, nyárfalevél teát! Még van dinnye, ami a legjobb vesestimuláló. Árpa, petrezselyem, zeller vízhajtóak.

Nagyon szép, nyitottságban és lendületben gazdag hetet kívánok sok szeretettel:

www.asztrocsillag.hu

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése