2019. augusztus 4., vasárnap

32. hét



Mire számíthatunk az augusztus 5 – én kezdődő héten?

Szabadságra- és izgalomra való vágyunk különleges helyzetekbe sodorhat bennünket, melyek között lehetnek szerelmi kalandok is. Ne felejtsük el, hogy ezeket mi teremtjük, a jó részét élvezzük, a nehéz részét fogadjuk el!

Leginkább az Oroszlánokat, Bikákat és Mérlegeket érinti, akik ha nem türelmetlenek, nem akarnak azonnal mindent, hagyják a bölcs, elfogadó szeretetüket is érvényre jutni, csak a az első fázist élik meg.
Figyeljenek hiúságukra is, ne essenek hasra a káprázatok előtt - a lábuk elé terített piros szőnyegtől még nem kell hosszútávon csodákat várni!
A sport szinte kötelező nekik, ezzel ki is védve, hogy akár saját lábukban is elessenek!

A Nyilasokat is lángra lobbanthatja egy nagy érzelem, szerelem, ha a másik végletből, a rájuk telepedő ködből, önsajnálatból ki tudnak jönni. 
Őket a sport nem lenyugtatja, hanem lendületbe hozza, de épp annyira fontos!

A szerelem meglehet, a Rákokat sem kerüli el, de meg is tesznek érte mindent – gyönyörűek, kedvesen mosolyognak a világra, persze, hogy mindenki flörtölni akar velük!

A Kosok lendületben vannak. 
Uralkodó énjüket szeretnék megmutatni, de valahol mintha elmaradnának az „alattvalók”, mely könnyen lehet, hogy gyorsaságukból fakad, nincs türelmük bevárni a többieket.

Az Ikrek és Szüzek visszahúzódhatnak csigaházukba, otthon lelve biztonságot. 
Az előbbiekre ez egyáltalán nem jellemző - de most egy külső – belső rendrakás van porondon, energiájukat odaösszpontosítják.

Még mindig érdemes a Skorpiókat a Bakokat figyelni, társaságukat keresni. Középpontjukat és angyalaikat megtalálva békét és szeretet árasztanak maguk körül. Bölcsek, megbízhatóak, minden művészettel való dologra nyitottak – alkossanak, csodák születhetnek kezük nyomán!

A Vízöntőket a hiúságuk viheti, s talán észre sem veszik, hogy önmagukat megtagadva próbálnak a világnak megfelelni. Ez persze túl sokáig nem megy nekik, s amennyire elnyomták magukat, annyira fognak kitörni.
Találják meg az egyensúlyt, a közepet, egyik végletbe se essenek! 
Ha már hullámzik – mely az Élet elkerülhetetlensége - inkább csendesedjen, mint fokozódjon!

Középen van a keresett boldogság, melyen, ha kis hullámzással lépünk át, olyan gyorsan érik egymást a boldogságérzetek, hogy boldognak mondhatjuk magunkat.

A nagy hullámok most Halakra is nagyon jellemző lehet, higgadtságuk és nyugodtságuk mellett - a sport nekik is segít a kiegyenlítésben!

Hétfőn – kedden a Hold a Mérleg jegyben van.

Igyunk elegendő vizet, ezzel támogatva vesénket. Bodza-, nyárfalevél-, zsurló teát! 
A petrezselyem, uborka, dinnye is mind - mind nagyon jó vízhajtók.

Szerdán – csütörtökön a Skorpió jegyben van.

Vastagbelünk nagyon hálás a hajdináért – fedezzük fel, ha még nem ismerjük! 
Prosztatára tökmag minden változatban, női problémákra cickafark tea.

Pénteken – szombaton a Nyilas jegyben van.

Minden sárga szín és keserű íz a támogatója. Használjunk kurkumát, igyunk parlagfű-, pitypang-, cickafark-, kis-ezerjófű-, máriatövis teát! Engedjük el mérgeinket szellem szinten is, melyet elfogadással, megértéssel segíthetünk.

Vasárnap a Bak jegyben van.

Csontunkért tehetünk duplán – mákkal, szezámmaggal, diólevél teával. 
Bőrünket kényeztessük testradírral, szaunával, fürdővel, masszázzsal! 
Térdünkért legtöbbet alázattal tehetünk.

Nagyon szép, türelemben gazdag hetet kívánok sok szeretettel:

www.asztrocsillag.hu

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése