2019. augusztus 11., vasárnap

33. hét


Mire számíthatunk augusztus 12 – én kezdődő héten?

Eltúlzott álmaink illúzióiból valami józanító gondolat, érzés, történés a valóságba hozhat – minél magasabbra szálltunk, annál nagyobb a zuhanás.

A szárnyalás, a repülés leginkább a Halakra és Nyilasokra jellemző. 
Az utóbbiak közelítenek a valóságban is hozzá, hisz tetterejük hatalmas, hacsak nem telepszik rájuk egy önsajnálattal teli köd, mely egy rózsaszín álomvilágba repíti őket, nem látva a valóságot.
Egyszer  azonban a „lufi kipukkad”, s ha még időben nem nyitják ki szárnyaikat, nem érkeznek meg a Jelenbe, valóban a fájdalom lesz a segítőjük, józanítójuk.

Természetesen nem csak az övék ez az energia, hisz fent van az égen, mindenkire hatást gyakorolva.

A józan, paraszti ész is, mely tisztán és gyakorlatiasan lát, melyet leginkább a Bakok, Skorpiók, Vízöntők, Rákok és Bikák képviselnek.

Az Oroszlánok, Mérlegek, Bikák és Kosok hitükről, teremtő-, elfogadó képességükről tesznek tanúbizonyságot. Jókedvük határtalan, mindenkire ragyogva, s így nem is csoda, hogy boldog pillanatok, s sikerek sokasága koronázza őket.

Az Ikrek és Szüzek talán azon hezitálnak, hogy megmutassák – e vezetőképességüket, melyre sokat nem kell várni – bennük a vágy, hogy ragyogjanak.

Pihenjünk, töltődjünk, legyünk szerelmesek, élvezzük a nyár adta lehetőségeket! 
Akinek már volt erre lehetősége, s feltöltődött, tegye a dolgát nagy szeretettel!

Csütörtökön Telihold van a Vízöntő jegyében  - ráadásul együtt áll a Vénusszal, a szerelem, az érzelmek, vágyak bolygójával!

Minden duplán számít – óvatosan álmainkkal, kéréseinkkel – még teljesül! 
Ne sírjunk később, hogy rajtunk maradt kívánságunk, a gondolatnak, szónak teremtőereje van!

Ezen a napon gyűjtött gyógynövények nagyobb gyógyerőt fejtenek ki.
Ilyenkor táp-oldatozzuk a növényeket!

Hétfőn – kedden a Hold a Bak jegyben van.

Duplán tehetünk csontunkért – iktassuk be a mákot, szezámmagot, igyunk diólevél, parlagfű teát! Bőrünket kényeztessük fürdővel, szaunával, masszázzsal! Térdünkért legtöbbet alázattal tehetünk.

Szerdán – csütörtökön a Vízöntő jegyben van.

Idegrendszerünk kér figyelmet, pláne Teliholdkor. Igyunk citromfű-, levendula teát! Lábszárunkra vigyázzunk mozgással, masszázzsal, visszereinket kenjük körömvirág-, gesztenye krémmel.

Pénteken – szombaton – vasárnap a Halak jegyben van.

Nyirokrendszerünkért tehetünk duplán, leginkább mozgással, tejoltó galaj teával. Lábfejünket tornáztassuk, kényeztessük fürdővel, masszázzsal!

Nagyon szép, józansággal és szeretettel teli hetet kívánok sok szeretettel:

www.asztrocsillag.hu

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése