2019. augusztus 18., vasárnap

34. hét


Mire számíthatunk augusztus 19 – vel kezdődő héten?

Sok találkozásra, beszélgetésekre, egymás segítésére – csak ne legyünk türelmetlenek se szavainkban, se az utakon!

Erre leginkább az Ikrek, Szüzek, Oroszlánok és Nyilasok számíthatnak. 

Az utóbbiak kivételével, de a Bikákat is beleértve, nekik kell legjobban figyelni, hogy ne essenek el saját lábukban. Ne rohanjanak, hisz ahova nem érnének oda, nem is biztos, hogy ott kell lenniük – lassan jársz, tovább érsz!

Az érzelmek, a szerelem lángja főleg az Oroszlánokat, Bikákat, Mérlegeket és Kosokat kaphatja el, akik tele vannak tetterővel, meg akarják mutatni szépségüket, teremtőerejüket, vezetőképességüket – mosolyuk ellenállhatatlan.

A köd, a csalódottság még mindig a Nyilasokkal lehet. Ha tehetik, most ne akarjanak semmit, ússzanak az árral, hullassák el könnyeiket! Igyekezzenek valamely vízpart felé, mely lelküket felszabadítja, segítségükre van! 
Ha kezdik magukat összeszedni, érzik, hogy itt az ideje a felelősségvállalásnak, rendcsinálásnak, minderre már készen vannak, elfogytak könnyeik – akkor tegyék azt. 
Ha még nincs itt az ideje, ne erőltessék!

A Halakat a józanságuk menti meg túlzásaiktól – hallgassanak belső hangjukra, mely szól, figyelmeztet! Ha valami túl sok, csendesedjenek, ha túl lassú, gyorsítsanak!

A Bakok és Skorpiók a helyükön vannak, szeretettel és józanul tekintve a világra, segítve az alakadókat, türelmetleneket.

A Vízöntőket és Bikákat a pletykálkodás és a kíváncsiskodás csapdái fenyegetik, melyek hozzák a maguk következményeit, feszültségeit. Vigyázzanak, ne tegyenek olyant, amit ők maguk sem szeretnének mások által megélni, figyeljenek szavaikra, mondataikra!

A Rákok, mintha egyedül lennének nagy lendületükkel – talán azért, mert senki nem tudja őket követni, ki tudja hova futnak!

Mindenkiben minden jegy benne van, ezek az energiák, ha dolgunk van velük, bárkiben aktivizálódhatnak.

Figyeljünk tükörképünkre, a legtöbbet az mond el rólunk, amit látunk!

Ha érzelmileg feszültté válunk valaki vagy valami miatt, biztosak lehetünk benne, hogy azzal dolgunk van, valami nagyon szeretné megmutatni magát. 
A bennünk elbújt titkokat ilyenkor felszínre tudjuk hozni. Legyen bátorságunk látni, megfogni a „rossznak” vélt dolognak is a kezét, hisz csak azt tudjuk elengedni, amit megfogunk!  

Hétfőn – kedden a Hold a Kos jegyben van.

Vérünkért tehetünk duplán – igyunk csalán-, szeder teát, melyek tele vannak vassal! 
Részesítsük előnyben a piros színű ételeket, italokat – áfonya, cékla, stb.

Szerdán – csütörtökön - pénteken a Bika jegyben van.

Torkunk kér figyelmet. Annyit beszéljünk, amennyit kell – se több, se kevesebb ne legyen! Gargarizáljunk sós-, citromos langyos vízzel!

Szombaton – várásnap az Ikrek jegyben van.

Tüdőnkért tehetünk duplán kakukkfű teával, mély légzéssel a friss levegőn. 
Kényeztessük kezünket fürdővel, masszázzsal! Idegrendszerünk meghálálja a citromfű-, menta teát!

Nagyon szép, türelemben és egymás megértésében gazdag hetet kívánok sok szeretettel!

www.asztrocsillag.hu

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése