2019. március 31., vasárnap

14. hét


Mire számíthatunk a Bolondok napjával kezdődő héten?

Jókedvű, bolondos hétre, mely tele van hittel, lendülettel, ötletekkel, mély és hűséges szeretettel.

Ez a sok csoda, melyek kedvességben, odafigyelésben nyilvánulnak meg, leginkább a Bakokra, Vízöntőkre, Halakra, Skorpiókra, Rákokra, Ikrekre és Szüzekre lehet jellemző. 
Higgadt és nyugodt energiájuk mindenkinek jól esik, olyanok, mint a jó pszichológusok.

Érdemes a művészetekkel kapcsolódniuk - legjobb, ha ők alkotnak – csodás dolgok kerülhetnek ki ihletettségük által, legyenek bár ezek rajzok, fotók, versek, novellák, zene, vagy bármi! 

Türelmetlen szakaszuk végéhez érnek a Bikák, Mérlegek és Halak, talán már alig érzik az utóbbi időben itt levő belső robbanó energiát. Azért még ne hagyják abba a sportolást, mely kivezeti a feszültségeket!

Az Oroszlánok még mindig, mintha ellennének a maguk világában, alkotásukban, nem tudnak, vagy nem akarnak kapcsolódni másokhoz.

A Kosokat el – elfoghatja a másoknak megfelelni akaró érzés az Ikrekkel együtt – miért is?

Lovagoljuk meg az égen levő elfogadással, megértéssel teli energiákat! 
Figyeljük, hogy mi változik bennünk, körülöttünk, ha tele vagyunk hittel, nem kételkedünk magunkban, nem keressük még a kákán is a csomót!

Tudatosan lazítsunk! Belső egyensúlyunkon nagyon sok múlik – a bevételnek és kiadásnak harmóniában kell lenni ahhoz, hogy tudjunk alkotni, teremteni, szépen élni!

Pénteken Újhold van Kos jegyben!

Megint lehetőség a tisztulásra – testi-, lelki-, szellem síkon!

Használjuk ki, böjtöljünk! 
Most érdemes egy új szokást, dolgot elindítani, hisz nagy hátszelet kap nem csak a Hold ereje által, de a Kos lendülete is hozzáadódik.

Hétfő du. – tól – kedden – szerdán a Hold a Halak jegybe van.

Nyirokrendszerünkért tehetünk duplán – leginkább mozgással. 
Legjobb támogatója a tejoltó galaj teája. Lábfejünket kényeztessük tornával, fürdővel, masszázzsal – nem mindegy, hogyan kapcsolódunk a Földhöz, s az lábainknál kezdődik.

Csütörtökön – pénteken – szombaton du. ig a Kos jegyben van.

Ne menjünk fejjel a falnak! Figyelmet kér fejünkön kívül vérünk. Igyunk csalán-, szederlevél-, parlagfű teát, melyek tele vannak vassal! Minden piros színű étellel is segíthetjük, mint pl. cékla.

Szombat du. - vasárnap a Bika jegyben van.

Torkunkért tehetünk duplán, leginkább azzal, ha se többet, se kevesebbet nem beszélünk. Gargarizáljunk langyos, sós vízzel, támogassuk torkunkat kék színnel!

Bolondozásban gazdag, jókedvű hetet kívánok nagyon sok szeretettel:

www.asztrocsillag.hu

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése