2019. március 24., vasárnap

13. hét


Mire számíthatunk március utolsó hetén?

Ne akarjunk senkinek sem megfelelni! 
Az elfojtott energia akkora feszültséget teremthet robbantást okozva, hogy még rosszabb pozícióba találjuk magunkat, mint amit el akartunk kerülni.

Ez a másokra való túlzott figyelem leginkább a Bikákat, Mérlegeket, Rákokat, Kosokat és Vízöntőket érintheti, hacsak nem gondolkoznak el - miért is?

A háttérben leginkább az ütközéstől való félelem és a másoktól várt szeretet igénye van.

A megértés, elcsendesedés, de egy kiadós sportolás is a középpontunkba segít, ahol már szeretjük magunkat annyira, hogy nem kell mást mutatni. Képessé válunk úgy ütközni, harcolni, hogy ne gázoljunk át másokon, ugyanakkor határainkat is megvédjük.

Hagyjuk szóhoz jutni a bennünk levő bölcsességet, mely érzékeli a határokat, s teremtőerővel rendelkezik! Leginkább ezt a Bakok, Skorpiók, Kosok, Bikák, Ikrek, Szüzek és Halak mutathatják meg, gyógyító energiákkal is rendelkeznek.

A Nyilasok a Vízöntőkkel és Bikákkal együtt nagyon szépek, mosolyuk megbabonáz mindenkit ízléses öltözködésük mellet. Ne csodálkozzanak, ha a flörtölésben elöl járnak!

Az Oroszlánok mintha egyedül lennének nagy teremtőerejükkel, mintha nem találnák „alattvalóikat". Ez  nem igen dobja fel őket, hisz nélkülük talán létezni sem tudnak. J

Kapcsolódjunk a művészetekkel, itt van az ihletettség! 
Leginkább mondatainkban, melyek csodás írásokká, novellákká, versekké, mesékké állhatnak össze. Szinte fentről diktálnak angyalaink, akikkel nagyon könnyen tudunk kapcsolódni – figyeljünk rájuk!

Bármit alkotunk, egy más dimenzióba kerülünk, rajtakapva magunkat, hogy „megállt az idő”. Ilyenkor a lélek megnyugszik, töltődik – teremtsünk rá lehetőséget!

Hétfőn – kedden – szerdán du. ig a Hold a Nyilas jegyben van.

Májunkért tehetünk duplán. Minden keserű íz, sárga szín őt segíti. 
Igyunk pitypang-, máriatövis-, kis ezerjófű-, parlagfű teát! Használjunk kurkumát, sáfrányt!

Szerda du. tól – csütörtökön – pénteken a Bak jegyben van.

Csontunk kér figyelmet. Együnk mákot, szezámmagot, igyunk diólevél teát! Iktassuk be étrendünkbe az árpát, zabot, kölest! Térdünket leginkább az alázattal segíthetjük. 
Bőrünket kényeztessük fürdővel, szaunával, masszázzsal!

Szombaton – vasárnap a Vízöntő jegyben van.

Idegrendszerünket nyugtatja a citromfű-, levendula teája. 
Lábszárunkon levő visszeret gesztenye-, körömvirág krémmel kenjük!

Nagyon szép, mesékben, beszélgetésekben gazdag hetet kívánok sok szeretettel:

www.asztrocsillag.hu

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése