2019. március 10., vasárnap

11. hét


Mire számíthatunk március 11 – el kezdődő rövid héten?

Érzelmi hullámzásaink miatt, a túlzások elkerülésére kell leginkább figyelnünk.

Ez nem könnyű, hisz most könnyebben lelkesedünk dolgokért, mint máskor - mégis jó, ha tudatosak vagyunk. Mielőtt nagy hévvel szárnyalnánk magasra, lássuk meg annak ellenpólusát, a mélységet is - a világmindenség az egyensúlyra törekszik! 

Leginkább az Ikreknek, Szüzeknek, Halaknak, Oroszlánoknak és Nyilasoknak kell erre figyelni. 
Az első kettőt a szellemiség hozhatja lázba, a kommunikációban jelentkezhetnek a túlzások, a Halakat az érzelmeik viszi, a tüzes jegyeket pedig lendületük.

Mindannyiukban ott van egy higgadt, nyugodt energia, engedjék azt is kibontakozni!

Az érzelmi hullámzás a Bikákra, Mérlegekre és Vízöntőkre is jellemző lehet, melyhez párosul egy türelmetlenség is.  Nem csak környezetüknek nehéz ez, de nekik is, amit sportolással lehet enyhíteni.  

A Bakok, Skorpiók, Kosok és Bikák nagyon jól vannak. Higgadtak, nyugodtak, középpontjukat könnyen megtalálják. Nem rohannak, s épp ennek köszönhetően élvezik az életet, annak minden ínyencségét, csodáját. A hosszú hétvége sok mindenre lehetőséget teremt, ne csodálkozzunk, ha a konyhában találjuk őket alkotás közben!

Ne akarjunk senkinek sem megfelelni, hisz ha akkor is mosolygunk, mikor nem szeretnénk, megvezetjük a másikat, elvesszük tőle a fejlődés lehetőségét! Persze, ez nem jelenti azt, hogy problémáinkkal terheljük környezetünket – itt is a közép, az egyensúly megtartása a cél.

Leginkább a Rákoknak, Bikáknak és Kosoknak kell erre figyelni, ők csúszhatnak bele ebbe a csapdába.

Amit nem szívből adunk, azt előbb vagy utóbb visszavesszük. Nem mindig attól, akinek adtuk, leginkább ott, ahol biztonságban érezzük magunkat, legközelebbi szeretteinktől.
Ne vigyük haza munkahelyi problémáinkat, ne terheljük vele a mostani, pihenésre, kikapcsolódásra alkalmat adó hosszú hétvégét!

Hétfőn – kedden a Hold a Bika jegyben van.

Torkunk kér figyelmet. Annyit beszéljünk, amennyit kell! 
Gargarizáljunk gyömbéres, citromos vagy sós langyos vízzel!

Szerdán – csütörtökön az Ikrek jegyben van.

Tündinkért tehetünk duplán – kakukkfű teával. Kiránduljunk, menjünk a friss levegőre, lélegezzünk mélyeket, alkalmazzuk a jógalégzéseket! Kezeinket tornáztassuk, masszírozzuk, kényeztessük!

Pénteken – szombaton a Rák jegyben van.

Gyomrunk kér figyelmet – válogassuk meg az információkat is, amit megeszünk, hisz a test csak követi a szellemet! Rágjuk meg jól az ételt! 
Használjunk lestyánt, fahéjat, bazsalikomot melyek erősítik, a kömény megelőzi a bajt, gyömbér serkenti. A parlagfű tea nyugtatja, a pitypang teája tisztítja.

Vasárnap az Oroszlán jegyben van.

Szívünkért tehetünk duplán a galagonya minden formájával. Az árpa, zab megelőzi a szívbetegségeket, életerőt adnak. 
A mazsola, kurkuma, szerecsendió, alma, csipkebogyó is jó hatással van rá. 

Gerincünk meghálálja a tornát, jógázást, a gerincességet.

Nagyon szép, egyensúlyban gazdag hetet, jó pihenést kívánok sok szeretettel:

www. asztrocsillag.hu

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése