2018. október 7., vasárnap

41. hét


Mire számíthatunk október 8 – val kezdődő héten?

Ami feladat létezik, mind elénk jön, próbára téve tudásunk, emberségünk. 
Ugyanakkor angyalaink is velünk vannak, nagy szeretetet, de akár egy szerelmet is hozva.

A legnehezebb próbák a következők lehetnek:

1.      Félelem, önbizalomhiány, hidegség – leginkább a Rákoknál, Szüzeknél jelentkezhet.

2.      Nagyon erős akarat, ragaszkodás valamihez/valakihez, szenvedélyesség, érzelmi zsarolás, végletesség – Oroszlánoknál, Mérlegeknél, Bakoknál.

3.      Türelmetlenség, kényszeres szabadságvágy – Vízöntőknél, Mérlegeknél, Bikáknál, Skorpióknál, Ikreknél és Oroszlánoknál.

4.      Hiúság – Mérlegeknél, Skorpióknál, Bakoknál.

5.      Másoknak való megfelelési kényszer – Kosoknál, Vízöntőknél.

Persze, mindenki a maga habitusával kezeli ezeket a helyzeteket, attól függően mennyire van vele dolga, mennyire érinti meg egy adott szituáció, tükörkép.

Segítőként, az össze problémát elsimítva, a viharos hideg elöl a felhők fölé emelve a Mérlegek, Bikák, Halak, Skorpiók  és Nyilasok vannak körülöttünk.

Művészi képességeik alkotásra biztatja őket, csodák kerülhetnek ki kezeik közül. 
Keressük társaságukat, de magunkban is ezt az energiát, a feltétel nélküli szeretetet, ne ragadjunk bele a félelemből fakadó csapdákba!

Kedden Újhold van a Mérleg jegyben!

A tisztulásra, megtisztulásra egy újabb lehetőség.
Böjtöljünk – testileg, lelkileg, szellemileg! Ilyenkor a leghatékonyabb a méregtelenítés.

Egyre rövidebbek a nappalok, mutatva, hogy haladjunk befelé. Fordítsuk „tükörképeinket”, találjuk meg magunkban azt, amit mások megmutatnak. Köszönjük meg, hogy láthatóvá teszik, mert így már lehet vele dolgozni, lehetőség nyílik az emelkedésre. 

A Mérleg jegy tulajdonságai előtérbe kerülnek. Gondolkozzunk el, van –e olyan, hogy nem állunk ki magunkért, meg akarunk felelni a világnak, használjuk –e e jegy erősségét, a diplomáciai érzéket, a kedves mosolyt, melyre valójában mindenki vágyik, s ha igen, visszaélünk –e vele, van –e valódi tartalma, stb. Egyik kérdés nyitja a másikra az ajtókat, önmagunk felfedezése egy csodálatos utazás.

Hétfőn – kedden a Hold a Mérleg jegyben van.

Vesénkért tehetünk duplán. Igyunk élő-, energetizált vizet! Bármit vizes edényünk alá vagy bele teszünk, annak információját sejtjeink megkapják – éljünk a lehetőséggel!
A bodza-, nyír-, zsurló tea nagyon jó vízhajtók. Az árpa, petrezselyem, zeller is. Vesemelegítő a fahéj és gyömbér. Veseerősítő a kardamommag tea.

Szerdán – csütörtökön a Skorpió jegyben van.

Vastagbelünk kér figyelmet. Iktassuk be étrendünkbe a hajdinát, kölest, árpát! A körömvirág minden gyulladást csökkent. Prosztatára tökmag minden formában, női bajokra cickafark.

Pénteken – szombaton – vasárnap a Nyilas jegyben van.

Májunkért tehetünk duplán. Minden sárga szín, keserű iz segíti. Igyunk pitypang-, cickafark-, parlagfű-, apróbojtorján-, máriatövis-, pemetefű teát! Nyers cékla leve regenerálja, kurkuma, hajdina támogatja.

Nagyon szép hetet kívánok sok szeretettel:

www.asztrocsillag.hu

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése