2018. október 28., vasárnap

44. hét


Mire számíthatunk október 29 – vel kezdődő héten?

Nagyon gyakorlatias hetünk lesz, bármit el kell intézni, az gyorsan, frappánsan megy. 
Ez családunkkal kapcsolatban is érvényes, ami kihat az ünnepek hangulatára.

Ezt a szeretettel teli energiát mindenki érzi, mely tisztánlátással, a hagyományokat tiszteletben tartó, mégis előremutató lendülettel is tele van. A legjobban mégis a Bakok, Oroszlánok, Mérlegek, Bikák, Rákok, Vízöntők, Skorpiók és Ikrek rezegnek vele össze - mindenki másnak erőt, a problémákra megoldást hozva. 
Mindemellett nagyon szépek is, a mosolyuk gyógyító. 

Az Ikrek, Skorpiók és Szüzek és Oroszlánok nagy hitükről tehetnek tanúságot, vezető energiájuk megmutatkozik. Bölcs és filozofikus gondolataikat adják tovább másoknak!

A Kosok és Halak mintha kicsit egyedül állnának – az előbbiek türelmetlen lendületükkel, az utóbbiak nagy érzelmeikkel.

A Nyilasok egyszerre mélyednek el önmagukban, s csacsognak, ha arra van szükség. Nagy hatásuk tagadhatatlan, mellyel körbeveszik a körülöttük levőket.

Kedden 10 milliószoros nap van!

Gondoljunk, mondjunk, tegyünk szépen! 
Kívánságaink végére tegyük: „Legyen úgy, ahogy lenni kell!”

Szerdán Halottak napja!

Ismét szembesülünk a földi lét korlátaival. A két pólus miatt az elengedés elkerülhetetlen. 
Nem láncolhatunk magunkhoz semmit és senkit. Ragaszkodásunkkal ne tegyünk terhet magunkra, másokra! Lehetőségünk annyi, hogy elfogadjuk azt, ami van, megbékélünk Sorsunkkal - még ha nem is látjuk át.
„Annyira szeretlek, hogy elengedlek”.  
„Minél mélyebb árkot hasít lényetekbe a bánat, annál több öröm befogadására lesztek képesek. Hiszen, a korsó, mely borotokat tartja, nem égett-e meg maga is a fazekas kemencéjében? És a lant, melynek szava lelketeket megnyugtatja, nem azonos-e a fával, melyet késsel vájtak üregessé?” 
-        Kahlil Gibran –


Hétfőn – kedden a Hold a Rák jegyben van.

Gyomrunk kér figyelmet. Leginkább azzal vigyázunk rá, ha megválogatjuk mit eszünk. Ez a szellemi táplálékra is vonatkozik, hisz a test csak követi a szellemet. 
Ne engedjük be a félelmeket gerjesztő információkat! Igyunk diólevél-, veronika-, cickafark- pitypang teát! Használjunk köményt, lestyánt, fahéjat, szegfűszeget, kurkumát. 

Szerdán – csütörtökön az Oroszlán jegyben van.

Szívünkért tehetünk duplán. Leginkább, ha nem terheljünk azzal az akarattal, mely nem tud engedni, elengedni. Segíthetjük árpával, zabbal, melyek megelőzik a szívbetegségeket, ahogy galagonya is minden formájában. A macska dorombolása is őt erősíti, pláne ha szívünk fölé fekszik.

Pénteken – szombaton a Szűz jegyben van.

Vékonybelünk kér figyelmet. Az árpa csökkenti a bélproblémákat. Használjunk köményt, koriandert, fahéjat, melyek az erjedést gátolják! A körömvirág, parlagfű, bazsalikom – féregűző, szüntetik a hurutokat, lerakódásokat, gázképző folyamatokat.  

Vasárnap a Mérleg jegyben van.

Vesénkért tehetünk duplán - bőséges, élő-, energetizált vízzel. Igyunk nyír-, zsurló-, bodzateát, melyek serkentik. Tartsuk mindig melegen – vesemelegítők a gyömbér, fahéj, veseerősítő a cardamom mag.

Nagyon szép, békés hetet kívánok sok szeretettel:

www. asztrocsillag.hu

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése