2018. október 14., vasárnap

42. hét


Mire számíthatunk október 15 – vel kezdődő héten?

Bölcsességre, megbízhatóságra, ötletek garmadára - melyek meg tudják fékezni a türelmetlenség és akarat visszahúzó erejét.

E higgadt, nyugodt, ugyanakkor érzelmekben gazdag, másokra figyelő erő leginkább a Bakokra, Rákokra, Vízöntőkre, Bikákra, Mérlegekre, Ikrekre, Szüzek és Skorpiókra lehet jellemző, pontosan tudják, érzik határaikat, haladnak, de mégsem kapkodnak.

Igaz, a Bakok kivételével majd mindegyiküket egy türelmetlen energia folyamatosan próbára teszi, úgyhogy nagy szükségük van erre a józan belső hangra.

A Bakok és Skorpióknak a hiúságukkal kell megküzdeni, amit nem is olyan könnyű meglátni! 
Ha másokban felfedezik ezt az energiát, akkor azonban biztosan tudhatják, hogy bennük is ott van, hisz a „tükör” mutatja.

A Vízöntőket és Kosokat a világnak való megfelelés kényszere bombázhatja, + be akarják őket húzni a pletykálkodás, kíváncsiskodás csapdáiba.

A legnehezebb a Mérlegeknek és Oroszlánoknak, akiknek az elengedés szó kulcsfontosságú lehet – akár testileg, lelkileg vagy szellemileg van érintve valami.

Az élet – halál kérdése is megjelenhet náluk, fontos nagy alakulásuk folyamatában vannak. 
Minden változás energiát igényel, amit ne másoktól vegyenek el akaratukkal, uralkodási kényszerükkel, hisz senki nem tudja igazából megoldani belső feladatainkat, hanem belső középpontjukból szerezzenek erőt, hitet, mellyel lehet emelkedni.

A Nyilasok kicsit kilógnak a sorból, mintha egyedül szeretnének most maradni.

A Halak ragyognak. Gyönyörű szépek, mosolygósak, minden mondatuk tele kedves biztatással, csacsognak, ismerkednek, mindez mégis mélységgel teli.

A 4 napos munkahét talán már hét elején jókedvre derít. 
Mégis ne a hétvégét várjuk, még ha vágyaink ott majd meg is jelennek! 
Minden napnak megvan a maga szépsége és árnyéka, a hétköznapokban épp úgy, ahogy az ünnepnapokban. Ha itt nem jó, ott sem lesz jó! 

Hétfőn – kedden a Hold a Bak jegyben van.

Csontjainkra figyeljünk diólevél teával, szezámmaggal, mákkal. 
Térdünkre alázattal. Bőrünket kényeztessük fürdővel, masszázzsal.

Szerdán – csütörtökön – pénteken a Vízöntő jegyben.

Idegrendszerünk kér figyelmet. Igyunk nyugtató teákat, mint citromfű-, orbáncfű-, levendula! Visszereinket kenjük gesztenye-, körömvirág krémmel!

Szombaton – vasárnap a Halak jegyben van. 

Nyirokrendszerünkért tehetünk duplán – igyunk tejoltó galaj teát, s mozogjunk sokat! 
Lábfejünket kényeztessük fürdővel, masszázzsal, tornával.

Nagyon szép hetet kívánok mindenkinek sok szeretettel:

www.asztrocsillag.hu

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése